Saldırıya Uğrayan Gencin Ailesi İHD'ye Başvurdu - Son Dakika
Yerel

Saldırıya Uğrayan Gencin Ailesi İHD'ye Başvurdu

Saldırıya Uğrayan Gencin Ailesi İHD\'ye Başvurdu

Aldığı darbeler yüzünden geçirdiği beyin kanamsı sonucu yaşamını yitiren Mahir Çetin'in ailesi, hukuki yardım için İHD Batman Şubesi'ne başvurdu.

10.09.2014 12:46

Antalya'nın Kaş ilçesinde, 3 Eylül akşamı ülkücü gurubun saldırısı sonucu aldığı darbeler yüzünden geçirdiği beyin kanamsı sonucu yaşamını yitiren Mahir Çetin'in ailesi, hukuki yardım için İHD Batman Şubesi'ne başvurdu.

İHD yöneticileri tarafından karşılanan Çetin ailesi, olayı anlatarak yaşanan saldırı hakkında bilgi verdi.

Hukuki yardım talebinde bulunan Mahir Çetin'in babası Abdulsamet Çetin, oğlunun failleri ve olayın gerçekliğini ortaya çıkarmak için bütün hukuki mücadeleyi vereceklerini ifade etti.

İHD'den başvuru ile ilgili yapılan açıklamada, şöyle denildi; "Antalya'nın Kaş ilçesinde faşist bir grubun saldırısı sonucu hayatını kaybeden Mahir Çetin'in ailesi, olayla ilgili olarak, derneğimize başvuru yaptı. Başvuruda olayla ilgili olarak derneğimize bilgi veren aile olayın peşinin bırakılmaması gerektiğini ve duyarlı kamuoyunun kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi. Derneğimize gelerek aile ile görüşen Batman Barosu Başkanı Av. Ahmet Sevim konunun takipçisi olacaklarını ifade etti. Dernek olarak Çetin ailesinin yanında olacağımızı belirtiyor ve değerli kamuoyunun konuya duyarlı olması çağrısında bulunuyoruz."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Saldırıya Uğrayan Gencin Ailesi İHD'ye Başvurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement