Salihli Köprülerine Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Salihli Köprülerine Kavuştu

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yerinde gördüğü ve trafiği tehlikeye soktuğu için hızla çalışma başlatılması talimatını verdiği Salihli'deki Alaşehir ve Gediz köprüleri yenilendi.

06.02.2015 17:11

Dur-geç köprüleri olarak bilinen köprülerin yarım asırdır yenilenmediğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşların can ve mal güvenliği açısından tehlikeye düştüğü köprüleri yeniledikleri için mutlu
olduklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ilçesi ziyaretinde dur- geç köprülerini de incelemiş ve trafik açısından oldukça güvensiz durumda olan köprülerin yenilenmesi için çalışma yapılması talimatını vermişti. Alaşehir ve Gediz üzerinde ilçenin çevre il ve ilçelere bağlantısını sağlayan köprülerden ilki, 33 gün gibi kısa bir sürede tamamlanarak hizmete açılmıştı. Dur-geç köprülerinin ikincisi olan Gediz köprüsü de tamamlanarak, hafta sonu trafiğe açılacağı belirtildi. Geniş ve modern bir şekilde yenilenen köprüleri Salihlili vatandaşlar memnuniyetle karşılarken, sürücüler de hizmet nedeniyle

Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Yalnızca 1 araç geçebiliyordu Yeni Gediz Köprüsü'nün 106 metre uzunluğunda ve 9 metre genişliğinde olduğunu belirten Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Yıllardır yapılamayan ve sadece 1 aracın geçebildiği dur-geç köprüleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatıyla, Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ortaya koyacağı projelerle, Salihli'nin değiştiğini herkes görecek. Salihli'nin yarım asırlık sorununa çözüm getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e Salihlili vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum" dedi.

Yeni köprüler uzun yıllar hizmet verecek

Hafta sonu trafiğe açılacak olan köprülerin Salihli'ye ve köprüleri kullanacak olan tüm sürücülere hayırlı olmasını dileyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Salihli ilçemizi ziyaretimizde yerinde gördüğümüz ve gerçekten trafik açısından çok kötü olan, yalnızca bir aracın geçebildiği köprülerin yenilenmesi için hemen yatırım programımıza aldık. Çok kısa bir süre içerisinde iki köprünün de yapımını tamamlamış olmaktan dolayı mutluyuz. Daha geniş ve en az 2 aracın geçebileceği şekilde dizayn edilen köprüler, uzun yıllar Salihli'mize hizmet verecek. Ben tüm sürücülerimize kazasız, belasız yolculuklar diliyorum. Hizmetimizin Salihli'ye hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Salihli Köprülerine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement