Salihli Tso, Kula'da Hizmet Bürosu Açtı - Son Dakika
Yerel

Salihli Tso, Kula'da Hizmet Bürosu Açtı

Salihli Tso, Kula\'da Hizmet Bürosu Açtı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Kula ve Selendi’deki üyelerine yakından hizmet vermeyi amaçlayan hizmet bürosunun açılışı Kula’da yapıldı.

27.04.2014 11:24

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nın, Kula ve Selendi'deki üyelerine yakından hizmet vermeyi amaçlayan hizmet bürosunun açılışı Kula'da yapıldı. Büroda pazartesi günleri üyelere Oda ile ilgili her türlü belge verilecek.

Salihli'nin yanı sıra Kula ve Selendi'de faaliyet gösteren tüccar ve sanayicilerin de üye olduğu Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, bundan böyle Salihli dışındaki üyelerine daha yakından hizmet götürecek. Büroda ayrıca İş-Kur'dan bir eleman da bulunarak, personel bulmak isteyen ve iş arayan kesimleri buluşturacak.

Kula'da Belediye'nin karşısında merkezi bir yerde bulunan 100. Yıl İşhanı'nın zemin katında yer alan Hizmet Bürosu'nun açılışına Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Meclis Başkanı Süleyman Oral, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Cevdet Eren ile Kula'daki üyeler katıldı.

Hizmet bürosunun açılışında konuşan Başkan İbrahim Yüksel, iş başına gelirken "sorunsuz üye" amaçladıklarını ve bu konuda atılması gereken adımları teker teker attıklarını belirtti. Kula'daki üyelerin talebi olan bu hizmet bürosunu Kula Belediyesi'nden temin ettiklerini, buraya kira ödemeyeceklerini vurgulayan Yüksel, şunları söyledi:

"Merkezi konumdaki bu büroyu Kula Belediyesi odamıza tahsis etti. Biraz gecikmeyle de olsa bugün burayı açmaktan dolayı mutluyuz. Pazartesi günleri odamızdan bir personel Kula ve Selendi'den gelecek üyelerimizin faaliyet belgesi, oda sicil kayıt belgesi, ihale durum belgesi, ortaklık teyit belgesi ve Bağ-Kur belgesi taleplerini karşılayacak. Ayrıca İş-Kur da aynı büroda bir personelini görevlendirerek iş arayan ve işçi arayanların kaydını yapıp, uygun eşleşmeleri yapacak. Yeni hizmet büromuz üyelerimize hayırlı olsun." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli Tso, Kula'da Hizmet Bürosu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement