Salman'dan Cumhurbaşkanlığı Seçimi Vurgusu - Son Dakika
Yerel

Salman'dan Cumhurbaşkanlığı Seçimi Vurgusu

Salman\'dan Cumhurbaşkanlığı Seçimi Vurgusu

AK Parti Amasya İl Başkanı Osman Faik Salman, “Ağustos ayında gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimi, geride bıraktığımız 12 yılın en kapsamlı ve yoğun seçim çalışmasına sahne olacaktır” dedi.

09.05.2014 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Amasya İl Başkanı Osman Faik Salman, "Ağustos ayında gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimi, geride bıraktığımız 12 yılın en kapsamlı ve yoğun seçim çalışmasına sahne olacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanının bu seçimlerde ilk defa halkın oylarıyla seçileceğini belirten Osman Faik Salman, "Teşkilatlarımız her kademede de tüm zamanların üzerinde bir performans göstermek azmindedir. AK Parti teşkilatları terinin son damlasına kadar sahada olacaktır. Teşkilatlarımız her kademede de tüm zamanların üzerinde bir performans göstermek azmindedir. AK Parti teşkilatları terinin son damlasına kadar sahada olacaktır. Her türlü kirli ittifaka ve paralel yapıya karşı amansız ve tavizsiz mücadelemiz tereddütsüz devam edecektir. Ne türlü tedbirata başvurulursa vurulsun, ne türlü kamufle olma çabaları gösterilirse gösterilsin paralel yapının unsurları tek tek bulunup gereği yapılacaktır" diye konuştu.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın 17 Mayıs'ta Amasya'yı ziyaret edeceğini anlatan Salman, ziyaretin ilişkin detaylı bilgilerin programın kesinleşmesinin ardından kamuoyu ile paylaşılacağını, ayrıca Kalkınma Bakanlığı ile çalışmalar kapsamındaki ihtiyaçların bildirilmesine ilişkin ilçe başkanlıklarına da yazı gönderdiğine değindi.

AK Parti İl Başkanı Salman, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çittır, Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Erdem, yardımcıları Erhan Çanakçı, Orhan Küçük ve Mesut Yaşar Aksöz ile partililerin de katıldığı toplantıda Köylere Hizmet Götürme Birliği encümenine seçilen il genel meclis üyeleri Cavit Üstün ile Mustafa Çiftçi'ye de başarılar diledi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salman'dan Cumhurbaşkanlığı Seçimi Vurgusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement