Şampiyon Ayakların Yeni Hedefi Uluslarası Başarı - Son Dakika
Güncel

Şampiyon Ayakların Yeni Hedefi Uluslarası Başarı

Türkiye Bayanlar Futsal Şampiyonası'nda birinci olan Uşak Engelsiz Yaşam Merkezi Spor Kulübü Bayan Futbol Takımı, gözünü uluslararası organizasyonlara dikti.

13.11.2014 13:02  Güncelleme: 10:14

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Türkiye Bayanlar Futsal Şampiyonası'nda birinci olan Uşak Engelsiz Yaşam Merkezi Spor Kulübü Bayan Futbol Takımı oyuncuları uluslararası organizasyonlarda Türkiye'yi temsil etmek için aralıksız çalışıyorlar.

Uşak Engelsiz Yaşam Merkezi Spor Kulübü Antrenörü Pınar Çoban AA muhabirine yaptığı açıklamada, TOSSFED tarafından bu yıl ilk kez Alanya'da düzenlenen Türkiye Bayanlar Futsal Şampiyonası'nda birinci olan Uşak Engelsiz Yaşam Merkezi Spor Kulübü Bayan Futbol Takımı olarak Türkiye'yi uluslararası organizasyonlarda temsil etmek istediklerini belirtti.

Şampiyonanın ardından Kalfa Korusu Spor Salonu'nda haftada üç gün antrenmanlara devam ettiklerini ifade eden Çoban, oyuncularının şampiyonanın ardından motivasyonlarının arttığını belirtti.

Engelil sporcuların futbol ile yaşama daha güçlü bağlandığını ifade eden Çoban, "Türkiye'de bu yıl ilk kez düzenlenen organizasyonda Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarı elde ettik. Engelli sporcularımız şampiyonanın ardından daha istekli hale geldi. Biz de antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Ümit ediyoruzki federasyon takımımızı bu yıl uluslararası bir organizasyona katılması yönünde çalışma yapar" dedi.

Takımın iki yıl önce kurulduğunu ve o tarihten itibaren çalıştıklarını aktaran Çoban, şöyle konuştu:

"İlk zamanlar oyunu öğrenmeleri oldukça zor oldu. Futbol onlar için zor bir oyun. Ancak bir süre sonra top oynamaya başladılar. Kuralları öğrendikten sonra da takım olmayı öğrendiler. Şimdi onlar için futbol çok önemli. Boş zamanlarında bile futbolla ilgili aralarında konuşuyorlar. Şampiyona öncesi çok heyecanlıydılar. Maçlarda büyük bir başarı elde ettiler ve bayanlarda Türkiye'nin ilk şampiyon takımı oldular. Artık gözlerini yurt dışındaki organizasyonlara diktiler. Sürekli olarak bana 'başka ülkeye gidecek miyiz' diye soruyorlar. Biz çalışmaya devam edeceğiz."

Takım Kaptanı Özlem Karayel ise futbol oynamayı çok sevdiğini belirterek takım arkadaşlarıyla Türkiye Şampiyonu olmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Antrenmanların eğlenceli geçtiğini ifade eden Karayel, önümüzdeki yıl da birinci olmak istediklerini söyledi. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şampiyon Ayakların Yeni Hedefi Uluslarası Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement