Şampiyon B.b.erzurumspor'dan Muhteşem Gece - Son Dakika
Güncel

Şampiyon B.b.erzurumspor'dan Muhteşem Gece

Şampiyon B.b.erzurumspor\'dan Muhteşem Gece

Şampiyon B.B.Erzurumspor'dan muhteşem geceBaşkan Mehmet Sekmen Her futbolcuya bir daire vereceğizSpor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grubu şampiyon olan 2'nci Lig'e 'merhaba' diyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bir haftadan bu yana coşkulu biçimde şampiyonluğu kutluyor.

30.04.2016 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyon B.B.Erzurumspor'dan muhteşem gece

Başkan Mehmet Sekmen Her futbolcuya bir daire vereceğiz

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grubu şampiyon olan 2'nci Lig'e 'merhaba' diyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bir haftadan bu yana coşkulu biçimde şampiyonluğu kutluyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Tire 1922 Sporu 10 kişi kalmasına rağmen Erhan Çelenk'in golüyle 1-0 yenerek şampiyonluğunu ilan eden B.B. Erzurumspor'da bir haftadan bu yana aralıklarla kutlamalar devam ediyor. Polat Erzurum Resort Hotelde dün gece düzenlenen şampiyonluk yemeğine Vali Ahmet Altıparmak, AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 9'uncu Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, Kulüp Başkanı Ali Demirhan, futbolcular, daire müdürleri, iş adamları ve Türkiye'nin dört bir tarafından gelen Erzurumlu derneklerin başkanları katıldı. Polat Erzurum Resort Hotel'in hazırladığı mavi-beyaz renklerdeki şampiyonluk pastasını Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Kaptan Mehmet Albayrak ve protokol üyeleri kesti. Taraftarlarla ve futbolcularla birlikle Başkan Demirhan, bu yıl da şampiyon olacaklarını, en büyük hedeflerinin süper lig olduğunu vurguladılar.

GECEDE 250 BİN LİRA GELİR ELDE EDİLDİ

Gecede açık artırmaya çıkarılan ve tüm futbolcuların imzasının bulunduğu formayı Erzurumlu iş adamı Abiş İbikoğlu 115 bin liraya, yine tüm futbolcuların imzasının bulunduğu futbol topunu Erzurumlu iş adamı Mürsel Meral 50 bin liraya aldı. Gecede bir çift ayakkabı 40 bin, eldiven ise 25 bin liradan satıldı. Milletvekili İbrahim Aydemir de 20 bin liralık bağış da bulundu. Dün geceki eğlenceyi bugün sabah da sürdüren B.B.Erzurumsporlu futbolcu ve yöneticiler, basın açıklamasının ardından davul-zurna eşliğinde şehir turu attılar. Vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu futbolcular bugün 15.30'da son olarak Turgutlu maçına çıkacaklar. Futbolcular, maçtan sonra taraftarlarla tur atacak.

BAŞKAN MEHMET SEKMEN HER FUTBOLCUYA BİR DAİRE VERECEĞİZ

Şampiyonlukta herkesin payı bulunduğuna dikkati çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İnanıyorum ki buraya gelinceye kadar Erzurumsporun başarısında herkesin katkısı büyük. Bu sene takıma yapacağımız bir, iki takviye ile 2'inci ligde de ipi göğüsleyeceğiz. Ben Belediyede bir karar almış ve demiştim ki, 'Bu şehre mutluluk yaşatan bu şehre şampiyonluk yaşatan sporcularımıza bir ödül verelim. Ödül kararını meclisten geçirmiştik. Şimdi her futbolcumuza bir daire vereceğiz diye konuştu.

B,B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan da, 18 yıl sonra bu şehre şampiyonluk sevincini yaşattık. Şehir bizim arkamızda durdukça birlik beraberlik devam ettikçe destek oldukça ben inanıyorum ki Erzurum daha iyi yerlere gelecek dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şampiyon B.b.erzurumspor'dan Muhteşem Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement