Şampiyon Galatasaray, TT Arena'da Kupasını Aldı - Son Dakika
Spor

Şampiyon Galatasaray, TT Arena'da Kupasını Aldı

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonda mutlu sona ulaşan Galatasaray, TT Arena'da düzenlenen törenle kupasını aldı.

31.05.2015 20:23  Güncelleme: 22:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonda mutlu sona ulaşan Galatasaray, şampiyonluğunu kutluyor. Sarı-kırmızılı takımı taşıyan üstü açık otobüs, yaklaşık 2 saatlik bir İstanbul turunun ardından kupasını alacağı Türk Telekom Arena'ya ulaştı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde üstü açık otobüsle hareket eden Galatasaray kafilesi, sahil yolundan Bakırköy ve Zeytinburnu'nunu geçtikten sonra E-5 karayoluna dönerek Vatan Caddesi'ni turladı. Daha sonra tekrar E-5 karayoluna çıkan sarı-kırmızılı takımın otobüsü, Haliç Köprüsü'nden geçerek Mecidiyeköy istikametinde ilerledi.

ŞARKILARLA GELDİLER

Eski Ali Sami Yen Stadı'nın bulunduğu yerde bir süre durup şampiyonluk şarkıları söyleyen Galatasaray kafilesi, turuna Nispetiye Caddesi'nden Etiler yönüne devam etti. Sarı-kırmızılı takımın otobüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü kavşağından Türk Telekom Arena'ya dönüş yaptı.

ALKIŞLARLA KARŞILIK VERDİLER

Galatasaraylı futbolcular, yaklaşık iki saat süren turda yol kenarlarında kendilerine sevgi gösterisinde bulunan taraftar ve vatandaşlara alkışlarla karşılık verdi.

Daha sonra stada ulaşan sarı-kırmızılı kafile, kutlamalara dahil oldu.

UNUTULMAZ GECE YAŞANDI

Kutlamalar sırasında sanatçı İrem Derici, Altay ve Gökhan Keser bir de konser verdi. Ünlü DJ Suat Ateşdağlı'nın hazırlayacağı programda taraftarlar, lazer ve havai fişek gösterileriyle unutulmaz bir gece yaşadı. Tüm biletler tükendi. 50 bini aşkın taraftar, şampiyonluk kupası kaldırıldığında kendinden geçti. Sarı-Kırmızılı futbolcular, kurulan platformda daha sonra kupalarını aldı.

YASİN ÖZTEKİN: ÇOK MUTLUYUZ

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları sırasında konuşan Yasin Öztekin, "Çok mutluyuz. Hak ettiğimiz şampiyonluğu elde ettik" dedi. Başarılı orta saha oyuncusu A Milli Takım'a çağrılmasıyla ilgili olarak ise, "A Milli Takım'a çağrılmam, Galatasaray'ıma geldikten sonra oldu. Elimden geldiğinin en iyisini yaptım. Fatih Hoca'ma beni çağırdığı için teşekkür ederim. İnşallah orada da başarılı olurum" diye konuştu.

MUSLERA: MERHABALAR!

Takımın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan kaleci Fernando Muslera ise Türkçe olarak, "Merhabalar, merhabalar. Dört yıldız" dedi.

WESLEY SNEIJDER: SENEYE DE BURADAYIM

Basına 'ayrılacak' yönünde yansıyan Wesley Sneijder'in kutlamalar sırasında yaşadığı coşku dikkat çekerken, gelecek sezon da takımda kalacağını söyledi. Hollandalı oyuncu yaşadığı mutluluğu dile getirirken, "Sezonun en güzel anı bu mutluluğu hissetmekti. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde daha iyi işler yapmak. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde çok daha iyi olmalıyız. Seneye buradayım, artık amacımız Şampiyonlar Liginde gruplardan çıkıp gidebildiğimiz kadar ilerlemek" diye konuştu.

SEMİH KAYA: ŞİMDİ O KEK KALIBI...

Kutlama törenlerinde büyük coşku yaşayan Semih Kaya ise, "Bu kadroda bulunduğum için inanılmaz şanslı ve mutluyum. Camiaya taraftarlara bizi destekleyen herkese bu şampiyonluk armağan olsun. Onlar bize inandığı sürece neler yapabileceğimizi gösterdik. Sezon başında da biliyorsunuz bayağı bir makara konusu olmuştuk. Şimdi o kek kalıbı inşallah Arena'da da vardır da bir daha bizi izlerler" ifadelerini kullandı.

SELÇUK İNAN: 4. YILDIZ HERKESİN HAYALİYDİ

Takımın başarılı isimlerinden Selçuk İnan duygularını anlatırken şu ifadeleri kullandı, "Gerçekten inanılmaz bir duygu, çok heyecanlıyım, çok gururluyum. Taraftarımıza bu mutluluğu yaşattığımız için çok mutluyuz. Dördüncü yıldızı takmak herkesin hayalindeki bir şeydi. Her şey süper."

Gelecekle ilgili ise iddialı konuşan Selçuk, "Şampiyon olduğunuzda iyi bir jenerasyon yakalayıp takım kurduğunuzda hedefler büyüyor. Bu da Avrupa'da başarılı olmak anlamına geliyor. Hedeflerimiz büyüdü. İnşallah Şampiyonlar Ligi'nde yeniden gruptan çıkar ve Galatasaray'ın alışık olduğu başarıları bir daha yakalarız" dedi.

Şampiyon Galatasaray, TT Arena\'da Kupasını Aldı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şampiyon Galatasaray, TT Arena'da Kupasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Hamit Direktendönentop: Didier Drogba hani gelecekti! 5 98 Yanıtla
  • L54: FENERIMIDE KUTLAYIN SAYESINDE SANPIYON OLDUNUZ DINGILER 13 41 Yanıtla
  • yiğido: şikeyi kutluyor karaktersizler 6 41 Yanıtla
  • şikeci fener: kadıköyde de azizin diktatöryasını kutluyoruz nice yeni Türkiye ve Avrupa şampiyonluklarına 42 2 Yanıtla
  • Hakan: Şampiyon takım yakışır 24 4 Yanıtla
  • Hamit Direktendönentop: Didier Drogba hani gelecekti! 5 20 Yanıtla
  • -: şampiyon olduk harılısıyla 23 1 Yanıtla
  • yeşil beyaz: bursa maçında muslera yokmuş, en az 3 tane yersiniz siz. 3 19 Yanıtla
  • İtalia fb: Son dakika: GS şampiyonluğa katkılarından dolayı kutlamalara Veysel sarı, ferhat kaplan ve özgür yankayayı davet etmiş 5 10 Yanıtla
  • cekemeyenlere anten takılır: gönülden tebrik ediyorum avrupanın fatihini cekemeyenlerede bedava anten takma kanpanyası baslattık :):) 11 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement