Şampiyon Takım Kaymakam İsmail Sündük'ü Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Takım Kaymakam İsmail Sündük'ü Makamında Ziyaret Etti

Şampiyon Takım Kaymakam İsmail Sündük\'ü Makamında Ziyaret Etti

Mardin’in Derik İlçe Kaymakamı İsmail Sündük, Mardin’de düzenlenen yıldız erkek hentbol turnuvasında, il birincisi olan Derik Gençlik ve Spor Kulübü öğrencilerini ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kerem Dip’i makamında kabul etti.

13.02.2015 16:56

Mardin'in Derik İlçe Kaymakamı İsmail Sündük, Mardin'de düzenlenen yıldız erkek hentbol turnuvasında, il birincisi olan Derik Gençlik ve Spor Kulübü öğrencilerini ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kerem Dip'i makamında kabul etti.

Takım kaptanı Serdar Bağış şampiyonluk kupasını Derik İlçe Kaymakamı İsmail Südük'e hediye etti. 47 numaralı formayı Kaymakam İsmail Sündük'e takdim eden İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kerem Dip, Mardin'de yapılan yıldız erkek hentbol maçlarında il birincisi olan Derik Gençlik ve Spor Kulübü'nün, Van'da yapılacak olan kulüplerarası küçükler grup maçlarında Mardin'i temsil edeceğini ve iki sporcularının da Milli takım seçmelerine katılacağını belirtti.

Kaymakam İsmail Sündük, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kerem Dip ve beraberindeki oyucuları başarılardan dolayı tebrik etti.

Kaymakam İsmail Sündük, sporculara öncelikle okulda ve derslerinde başarılı olmalarını tavsiye ederek, Van'da düzenlenecek olan turnuvada başarılar diledi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon Takım Kaymakam İsmail Sündük'ü Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement