Şampiyonlardan Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı'ya Sürpriz Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şampiyonlardan Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı'ya Sürpriz Ziyaret

Şampiyonlardan Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı\'ya Sürpriz Ziyaret

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi spor kulüplerinden Kapaklıspor yönetimi, beraberlerindeki minik sporcular ile birlikte Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

05.07.2014 14:58

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesi spor kulüplerinden Kapaklıspor yönetimi, beraberlerindeki minik sporcular ile birlikte Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Başkanlık makamını şenlendiren minik sporcular, Başkan İrfan Mandalı'ya U-13 D Grubu şampiyonluk kupasını hediye etti.

Yaklaşık 6 ay önce Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı bir kez daha ziyaret ettikleri anımsatan Kulüp Başkanı Adem Yavaş, "O gün size bir söz vermiştik. Bugün sözümüzü tutmuş olmanın gururuyla U-13 Futbol Takımımızın şampiyonluk kupasını size getirdik. Çocuklarımız U-13 Ligi D Grubunda şampiyon oldular. Tekirdağ Bölgesi'nde de Türkiye Şampiyonası'na katılmayı 1 puanla kaçırdılar. Yönetim olarak hedefimiz altyapıdan bir takımımızı en geç 2 sene içinde Türkiye Şampiyonalarına göndermektir. Bu da ancak sizlerin destekleri ile mümkün olacaktır" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise, "Bir Belediye Başkanı'nın 5 yılda bir alması gereken ödülü, aileleriniz bize verdi. Biz de onların çocuklarına nasıl sahip çıkabileceğimiz konusunda çalışmalarımızı ve desteklerimizi sürdürüyoruz. İlçemizi Türkiye'de başarıyla temsil edeceğinize inanıyorum. Tabi bunun için de biz elimizden gelen maddi manevi desteği sizlere sağlayacağız. Yasaların bize verdiği izin kapsamında gerek size gerekse Sitespor'a gereken desteği sunacağız. Sağımdaki ve solumdaki kupalarla ilçeyi nasıl ileriye taşıyacağınızı ortaya koydunuz" ifadelerini kaydetti.

Bugüne kadar verdiği maddi manevi desteklerden dolayı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kapaklıspor Asbaşkanı Seçkin Dilsiz, başarıların, kulüp olarak altyapıya verdikleri önem sayesinde elde edildiğini dile getirdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyonlardan Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı'ya Sürpriz Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement