"Şampiyonluk İçin Karamsar Değilim" - Son Dakika
Yerel

"Şampiyonluk İçin Karamsar Değilim"

"Şampiyonluk İçin Karamsar Değilim"

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta zirve hesapları yapan Diyarbekirspor'un deneyimli teknik direktörü Namık Altunsoy, önemli açıklamalarda bulundu.

09.02.2016 11:31

Takımının ligin 2. devresine iyi bir başlangıç yapamadığına dikkat çeken Altunsoy, geçen hafta sonu deplasmanda 1- 1 berabere kaldıkları Denizli Büyükşehir Belediyespor maçını da değerlendirdi.

Söz konusu maçta futbolcularının çok istekli ve de azimli olduğuna işaret eden Altunsoy,"Maça çok iyi başladık. Karşılaşmanın ilk yarım saatlik bölümünde rakibimizi yarı alanlarına hapsettik. Ne var ki rakip kalecinin gününde olması gol bulamamızda önemli bir etken oldu. Maçın ikinci devresinde ise iyi niyetli olduğundan asla şüphe duymadığımız sporcumuzdan biri kaleciye geri bir pas yaptı, kaleci de böyle bir pas beklemiyordu. Araya giren rakip oyuncu gol attı. Buna rağmen maçı bırakmadık ve beraberliği yakaladık. Karşılaşma boyunca bizim 11- 12 net gol pozisyonumuz var. Geçen Payas ve Kahramanmaraş maçlarına oranla çok çok iyi bir oyun sergiledik. Takımda ciddi bir ışık gördüm. Futbolcularımızın sahadaki coşkuları ve istekleri bu takımı bu sezon sonunun sonunda, son maçlarda aldığımız sonuçlara bakılırsa her ne kadar inandırıcı gelmezse de şampiyonluğa taşıyacaklarına sonsuz güveniyoruz. Çünkü ben bu sinyali Denizli'de gördüm" dedi.

Ayvalıkgücü hazırlıkları bugün başlıyor

Yeşil kırmızılı takımın teknik direktörü Altunsoy, bu hafta sahalarında oynayacakları Ayvalıkgücü Belediyespor maçı hazırlıklarına da bugün başlayacaklarını kaydetti. Altunsoy, "Bu hafta kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Çünkü şampiyon olmak için en kısa sürede kendimizi ilk 3 arasına atmamız gerekiyor. Sonrası kendiliğinden gelir, ama öncelikle bir an önce üst sıralara tırmanmamız gerekiyor ve Ayvalıkgücü Belediye maçı bunun için iyi bir fırsat olacak" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 'Şampiyonluk İçin Karamsar Değilim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement