'Şampiyonluk İçin Ne Gerekiyorsa Yapılacak' - Son Dakika
Yerel

'Şampiyonluk İçin Ne Gerekiyorsa Yapılacak'

\'Şampiyonluk İçin Ne Gerekiyorsa Yapılacak\'

Batman Petrolspor A.Ş. Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, Isparta davraz'da birinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Petrolspor'u ziyaret etti.

21.07.2014 13:54

İstanbul'da yoğun iş temposundan dolayı fazla zamanı olmadığını belirten Gülmez, kamp 'ı ziyaret ederek, Futbolcu ve teknik heyete moral verdi.

Çalışmaları yakından takip eden ve idman kaçırmayan Gülmez, İdmanlardaki heyecan ve tempodan memnun kaldığını belirterek, Teknik Direktör Mehmet Şahan ve ekibinin raporunu beklediğini ve transfer yapılması gereken yerlerle ilgili profesyonellere talimat verdi.

Başkan Aydın Gülmez, Şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapılacağını, Batman 'a ve Petrolspor'a yakışan transferler olacağını söyledi.

Yeni transferlerin de kampa katılmasıyla serin bölgedeki çalışmalar neşeli geçiyor. Kamp çalışmalarında tempoyu yükselten Teknik Direktör Mehmet Şahan, sık sık futbolcularına uyarılarda bulunuyor.

Bu arada denenmek için Batman'dan Davraz kampına götürülen altyapı ve amatör liglerde oynayan genç futbolcular, göz doldurmak için büyük çaba sarfediyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 'Şampiyonluk İçin Ne Gerekiyorsa Yapılacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement