Samsun'da "Adım Adım Başarıya" Projesi Faaliyetleri - Son Dakika
Yerel

Samsun'da "Adım Adım Başarıya" Projesi Faaliyetleri

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2014-2015 eğitim öğretim yılı değerlendirme toplantısı Bafra ilçesinde gerçekleştirildi.

18.12.2014 15:44  Güncelleme: 16:06

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2014-2015 eğitim öğretim yılı değerlendirme toplantısı Bafra ilçesinde gerçekleştirildi.

Bafra Gençlik Merkezi spor salonunda 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçelerinin okul idarecilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Vali İbrahim Şahin, kentin eğitim kalitesini artırmaya dönük hazırlanan Adım Adım Başarıya projesi hakkında değerlendirmede bulundu.

Proje kapsamında her okul idarecisinin elini fazlasıyla taşın altına koyması gerektiğini ifade eden Şahin, "Proje kapsamında değerli öğretmenlerimiz ve okul idarecilerimiz öğrencilerimiz için her zaman 10 dakika, 20 dakika fazla mesai yapmalıdırlar. Bunu mutlak suretle yapacağız, bu uğurda yıpranacağız. Öğretmenlerimiz eğitimlerini verirken mum gibi eridiklerinin farkındayız ama sizler çocuklarımızı iyi yetiştirmezseniz ciddi kan kaybı olacaktır" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin de okul idarecilerine sinevizyon eşliğinde Adım Adım Başarıya adlı projenin tanıtımını yaptı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun'da 'Adım Adım Başarıya' Projesi Faaliyetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement