Samsun'dan Nusaybin'deki Güvenlik Güçlerine Pasta, Börek, Dolma - Son Dakika
Güncel

Samsun'dan Nusaybin'deki Güvenlik Güçlerine Pasta, Börek, Dolma

Samsun\'dan Nusaybin\'deki Güvenlik Güçlerine Pasta, Börek, Dolma

Samsun'un Atakum İlçesi'nde kadınların yaptığı pasta, börek ve dolma gibi ev yemekleri, Mardin'in Nusaybin İlçesi'ndeki güvenlik güçlerine gönderildi.

02.05.2016 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Atakum İlçesi'nde kadınların yaptığı pasta, börek ve dolma gibi ev yemekleri, Mardin'in Nusaybin İlçesi'ndeki güvenlik güçlerine gönderildi.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde terörle mücadele kapsamında sürdürülen operasyonlarda görev yapan güvenlik güçlerine moral verebilmek için Samsun'un Atakum İlçesi'ndeki Samsunspor Arena Taraftar Grubu tarafından kampanya başlatıldı. İlçede yaşayan kadınlar güvenlik güçlerine gönderilmek üzere pasta, börek dolma gibi ev yemekleri hazırladı. Toplanan yemekler paketlenerek Arena Taraftar Grubu'na teslim edildi. Grup üyeleri kolilere konulan yemekleri Nusaybin'e gönderdi.

Kolileri yemeklerin yanı sıra Türk bayrakları, Samsunspor bayrakları, atkıları ve formaları ile doldurduklarını söyleyen Atakum Arena Taraftar Grubu Lideri Erkut Erbil, "Zorlu şartlarla hainlerle mücadele eden güvenlik güçlerimize moral desteği vermek için böyle bir kampanya başlattık. Kısa sürede çok büyük bir destek geldi. Atakumlular büyük bir duyarlılık gösterdi. Özellikle ev hanımlarının pastalar, börekler, dolmalar yaparak getirmesi bizi duygulandırdı. Her askeri ve polisi kendi evladı gibi gören Türk anneleri, farkını bir kez daha ortaya koydu. Çocuklar mektuplar yazarak, bölgedeki güvenlik güçlerimize destek oldu" dedi.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun'dan Nusaybin'deki Güvenlik Güçlerine Pasta, Börek, Dolma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement