Sanatseverler Orkestra Yönetti - Son Dakika
Güncel

Sanatseverler Orkestra Yönetti

Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin (ANTDOB) 15'inci yılı nedeniyle düzenlenen konser öncesi sanatseverler orkestrayı yönetti.

06.04.2014 11:58

Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin (ANTDOB) 15'inci yılı nedeniyle düzenlenen konser öncesi sanatseverler orkestrayı yönetti.

5 Nisan 1999 tarihinde kurulan ANTDOB, 15'inci yılında özel bir konser ve etkinlikle sanatseverle buluştu. 'Bahar Konseri'ne gelen sanatseverler, konser öncesi fuayede orkestrayı yönetti. 7'den 70'e katılım sağlayan sanatseverler, özel gecede orkestra şefi olmanın heyecanını yaşadı. Orkestrayı yönetenler arasında, 'kırmızı fularlı kız' olarak bilinen Ayşe Deniz Karacagil de yer aldı.

Bu etkinlik sonrası gerçekleştirilen ve orkestra şefliğini Hakan Kalkan'ın üstlendiği konserde ilk olarak piyanist Metin Kiper George Gershwin'in 'Raphsody in Blue' eseri yorumlandı. Ardından solist Sevinç Bilgin 'Summertime', Emre Akyurt 'Cool', Onur Alpaslan, Mahir Seyrek, Özhan Gümüş ve Taner Ölçen 'Officer Krupky', Esra Arslantürk 'My Hearts Belongs You Dady', Fatih Şanal 'New York New York', Sema Çavuşoğlu ve Atay Ergezen 'Tonight', Semiha Derya Boran ve Emel Öziş ise 'America' parçalarını seslendirdi.

ANTDOB Orkestrası'nın yorumladığı Arturo Marquez'in 'Danzon No.2' eseriyle bitirilen konserde solistler ve orkestra sanatçıları, 15'inci yılında ANTDOB'u yalnız bırakmayan Antalyalı sanatseverler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sanatseverler Orkestra Yönetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement