Sanayici ve İşadamlarından Boyacıoğlu'na"Katmerli Nazarlık" - Son Dakika
Yerel

Sanayici ve İşadamlarından Boyacıoğlu'na"Katmerli Nazarlık"

Sanayici ve İşadamlarından Boyacıoğlu\'na"Katmerli Nazarlık"

Türkiye Kadınlar 2.Basketbol Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayarak birinci lige yükselen Edirne Belediyesi Edirnespor Basketbol Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu’na EDSİAD Başkanı İsmet Açıkgöz tarafından katmerli nazar boncuğu hediye edildi.

20.07.2014 15:44

Türkiye Kadınlar 2.Basketbol Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayarak birinci lige yükselen Edirne Belediyesi Edirnespor Basketbol Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu'na EDSİAD Başkanı İsmet Açıkgöz tarafından katmerli nazar boncuğu hediye edildi.

Edirne Sanayici ve İşadamları Derneği (EDSİAD)'ın düzenlediği iftar programında, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve EDSİAD Başkanı ismet Açıkgöz, Edirne Belediyesi Edirnespor Basketbol Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu'ndan övgüyle bahsederek, kurduğu takımı 3 yılda birinci lige yükseltme başarısı gösterdiğinden dolayı teşekkür dileklerinde bulunuldu.

EDSİAD Başkanı İsmet Açkgöz, konuyla ilgili yaptığı konuşmada, geçen sezon Galatasaray ve Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımlarının Eurolig'de birinci ve ikinci olduklarına dikkat çekerek "Şimdi Edirne bu takımları ağırlayacak ve seyredecek. Bu fırsatı bize veren, yılmadan, kimseyi dinlemeden her şeye kulağını kapatan, adeta sağır olan arkadaşımız Murat Boyacıoğlu'na teşekkür ediyorum. Murat Boyacıoğlu takımın 3 yılda birinci lige yükselterek, başarıya imza atmıştır. Bu başarıda katkısı olan herkese, en başta da Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a teşekkür ediyorum" dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'da başkan Boyacıoğlu hakkında güzel sözler sarfederek "Murat Boyacıoğlu çok güzel işler başardı. Bir söz vardır 'Olduğunuz gibi kalarak olmak istediğiniz yere varamazsınız'. Murat Boyacıoğlu olduğu gibi kalmayarak olmak istediği yere vardı. 3 yılda çok ciddi bir başarı öyküsü yazdı. Bir takım yaratarak, bir ruh yaratarak, bir felsefe yaratarak, sıfırdan başlayarak bir ekibi birinci lig gibi çok zor bir yere taşıdı. Tabii başarılar kalıcı olduğu sürece taçlandırılır. Şimdi işimiz daha zor. Zor çünkü, Boyacıoğlu'nun yarattığı bu takım, bu ruh, bu felsefe artık Edirne'ye mal oldu. Biz Edirne Belediyesi olarak kendilerinin bize gösterdiği güvenle ismimizi seve seve verdik. Hayırlı uğurlu olsun, Edirne'ye, Edirneliye yakışır. Edirneliler buna layık" şeklinde konuştu.

Yunanistan Edirne Başkonsolosu KaterinaVarvarigu, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk ve çok sayıda Edirneli iş sahibinin katıldığı EDSİAD'ın geleneksel iftar yemeğine katıldı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanayici ve İşadamlarından Boyacıoğlu'na'Katmerli Nazarlık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement