Şanlıurfa'da Şehit Olan Polisler, Törenle Memleketine Uğurlandı (2) - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Şehit Olan Polisler, Törenle Memleketine Uğurlandı (2)

Şanlıurfa\'da Şehit Olan Polisler, Törenle Memleketine Uğurlandı (2)

Şehit POLİSİN CENAZESİ SON KEZ EVİNE GETİRİLDİ Şanlıurfa'da silahlı saldırı sonucu şehit edilen polis memurlarından Fatih Kılbey, Şanlıurfa'da düzenlenen törenin ardından eşi ve çocuklarının yaşadığı Kilis'e getirildi.

29.08.2015 15:23

Şehit POLİSİN CENAZESİ SON KEZ EVİNE GETİRİLDİ

Şanlıurfa'da silahlı saldırı sonucu şehit edilen polis memurlarından Fatih Kılbey, Şanlıurfa'da düzenlenen törenin ardından eşi ve çocuklarının yaşadığı Kilis'e getirildi. Daha önce Kilis'te de görev yapan, eşi ve 2 çocuğu burada yaşayan Fatih Kılbey'in, Türk bayrağına sarılı cenazesi, öğle saatlerinde evinin bulunduğu sokağa getirildi.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, MHP Kilis Milletvekili Mustafa Yün, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin, Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, polisler ve komşularının karşıladığı şehit polisin cenazesiyle birlikte gelen eşi Özlem Kılbey ve yakınları, fenalık geçirdi.

Sağlık ekiplerinin müdahalesi ile güçlükle ayakta duran şehidin yakınlarının feryadı yürekleri burktu. Bir süre evinin önünde bekletilen ve helallik alınan şehit polis memuru Fatih Kılbey'in cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere zırhlı araçların eşliğinde Hatay'a gönderildi. - Kılbey

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Şehit Olan Polisler, Törenle Memleketine Uğurlandı (2) - Son Dakika


Advertisement