Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Türk Kızılayı Halfeti Şube Başkanlığı'ndan yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 120 aileye giyim yardımı yapıldı.

03.07.2016 15:43

Türk Kızılayı Halfeti Şube Başkanlığı'ndan yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 120 aileye giyim yardımı yapıldı.

Türk Kızılayı Genel Merkezi tarafından hayırseverlerin desteğiyle temin edilen giyim yardımı Halfeti Şubesine ulaştırıldı.

Şube Başkanı Mahmut Karaman ve beraberindeki gönüllüler, yardımları daha önceden tespit edilen Türk ve Suriyeli olan 120 ihtiyaç sahibi aileye verdi.

Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada,"Amacımız maddi durumu yetersiz olan Suriyeli ve Türk olan fakir ve yardıma muhtaç ailere bir nebze de olsa bayram öncesi katkı sağlamaktır. Yardımların bize ulaşmasını sağlayan genel merkezimize ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Ramazan Bayramı'na doğru

Halfeti Kaymakamı Mutlu Köksal, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Köksal, mesajında Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemine barış huzur getirmesi temennisinde bulunarak şunları kaydetti:

"Millet olarak toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı ramazan ayını geride bırakırken, mutluluk, sevgi ve hoşgörünün ifadesi olan Ramazan Bayramı'nı karşılamanın sevincini yaşıyoruz. Ramazan Bayramı vesilesiyle tüm milletimize dayanışma ve yardımlaşma havasının hakim olmasını temenni ediyorum. Bütün vatandaşlarımızı bu güzel bayram günlerinde sevgiyle, muhabbetle kucaklaşmaya davet ediyorum. Ramazan Bayramı'nın ülkemize ve milletimize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diler, tüm Halfetili vatandaşlarımızın ve mesai arkadaşlarımın bayramını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement