Şanlıurfa'dan Suriyelilere 5 Tır İnsani Yardım - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'dan Suriyelilere 5 Tır İnsani Yardım

Şanlıurfa'da toplanan 5 tır insani yardım malzemesi, törenle Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine gönderildi.

22.02.2017 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da toplanan 5 tır insani yardım malzemesi, törenle Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine gönderildi.

Şanlıurfa İnsani Yardım Platformunun öncülüğünde sivil toplum kuruluşlarının iş birliğiyle temin edilen yardım malzemelerini taşıyan tırlar, Yenice Mahallesi'ndeki törenle Suriye'ye uğurlandı.

Platform Başkanı Osman Gerem, yaptığı konuşmada, Suriye'de ve özellikle de Halep'te halkın aç ve açıkta olduğunu hatırlatarak, buradakilerin çetin kış şartlarına rağmen hayata tutunmaya çalıştığını belirtti.

Suriyeli mazlumların daha fazla yardım beklediğini anlatan Gerem, "Yıllardır yardım gönderiyoruz. Bugün de 5 tır yardımı daha ulaştırmak için bir araya geldik. Sözümüz, yolumuzu ve yükümüz iyilik olsun. Bütün dünyada ve özellikle İslam coğrafyasında zulüm, katliam ve açlığın son bulmasını temenni ediyoruz. Tek dileğimiz insanların insanlık onuruna yakışır bir yaşam sürmesidir. Bu iyilik tırlarını yola çıkarmamızda katkısı olan herkesten Allah razı olsun." diye konuştu.

Edilen duanın ardından 5 tır yardım malzemesi, Suriye'ye ulaştırılmak üzere Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'na gönderildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'dan Suriyelilere 5 Tır İnsani Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement