Şanlıurfa'da Esnafın Elinde Kalan Patatesler Yoksula Dağıtıldı - Son Dakika
Ekonomi

Şanlıurfa'da Esnafın Elinde Kalan Patatesler Yoksula Dağıtıldı

Şanlıurfa\'da Esnafın Elinde Kalan Patatesler Yoksula Dağıtıldı

Şanlıurfa'da, hayırsever bir vatandaş, esnafın elinde kalan 20 ton patatesi satın alarak Gönüllü kuruluşlar Aşevi'nde yemek almaya gelen yoksul vatandaşlara dağıttı.

29.04.2016 19:03  Güncelleme: 10:11

Rusya ve Ortadoğu ülkelerine ihracatın azalması üzerine kilosunun 35 kuruşa kadar düşmesiyle esnafın elinde kalan 20 ton patatesi satın alan isminin açıklanmasını istemeyen bir kişi, kamyona yüklediği patatesleri Gönüllü Kuruluşlar Aşevine gönderdi.

GARİBANLARA DAĞITILDI

Burada yemek almaya gelen yoksul vatandaşlara 20'şer kilo patates torbaları dağıtıldı. Aşevine yapılan yardımdan dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade eden Gönüllü Kuruluşlar AŞ Evi Sorumlusu Emin Demirkol, 'Pazar günleri hariç her gün AŞ evinden maddi durumu iyi olmayan bin aileye sıcak yemek dağıtıyoruz. Bu gün hayırsever bir vatandaş tarafından alınan 20 ton patatesi bin aileye dağıtmaya başladık.

HEM YEMEK HEM YARDIM

Buraya gelen vatandaşlara sıcak yemeğin yanı sıra kuru gıda ve giyim malzemesi de veriyoruz. Buraya yardım yapan ve yapacaklara teşekkür ediyorum. Bundan sonra da yardımlarımız devam edecektir diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Şanlıurfa'da Esnafın Elinde Kalan Patatesler Yoksula Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement