Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta Mursi'nin İdam Cezasının Onanmasına Tepki - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta Mursi'nin İdam Cezasının Onanmasına Tepki

Şanlıurfa ve Kahramanmaraş\'ta Mursi\'nin İdam Cezasının Onanmasına Tepki

Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta, Mısır'ın devrik Cumhurbaşkanı Muhummed Mursi hakkında verilen idam cezasının onanması protesto edildi.

17.06.2015 18:04

Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta, Mısır'ın devrik Cumhurbaşkanı Muhummed Mursi hakkında verilen idam cezasının onanması protesto edildi.

Şanlıurfa'da Ahmet Bahçıvan İş Merkezinde toplanan Ruha-Der üyesi 20 kişilik grup, Mısır'ın devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi hakkında verilen idam cezasının onanmasına tepki gösterdi. Tekbir getirerek idam kararını protesto eden kalabalık adına Ruha-Der Şube Başkanı Necmettin Safi tarafından basın açıklaması yapıldı. Safi, şunları kaydetti:

"Her sene Ramazan ayı geldiğinde İslam düşmanları Müslümanların huzurunu kaçırmak, ümmetin birliğini hatırlamalarına fırsat vermemek için çeşitli planlar uyguluyor. İşte yeniden bir Ramazan ayı daha geldi ve din düşmanları iş başındadır. Duyarlı Müslümanlar olarak mahkemenin alçakça verilen kararını müsebbiplerini lanetliyoruz."

Kalabalık basın açıklamasının ardından dağıldı.

KAHRAMANMARAŞ'TA YÜRÜYÜŞLÜ TEPKİ

Kahramanmaraş'ta ise akşam saatlerinde Özel İdare İş Merkezi önünde toplanan Kahramanmaraş Platformu üyeleri, idam cezasının onanmasına tepki gösterdi. Sloganlarla yakın mesafedeki Ulucami'ye kadar yürüyen kalabalık idam cezasının onanmasının geri çekilmesini istedi. Kalabalık, basın açıklamasının ardından dağıldı. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta Mursi'nin İdam Cezasının Onanmasına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement