Şaphane'de Ygs ve Lys Sınavında Başarılı Olan Öğrencilere Kol Saati - Son Dakika
Yerel

Şaphane'de Ygs ve Lys Sınavında Başarılı Olan Öğrencilere Kol Saati

Şaphane\'de Ygs ve Lys Sınavında Başarılı Olan Öğrencilere Kol Saati

Kütahya’nın Şaphane İlçesinde, 2015 Yılı Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre çeşitli puan türlerinde en yüksek puan alan ilk 5 öğrenci kol saati ile ödüllendirildi.

13.07.2015 11:39

Kütahya'nın Şaphane İlçesinde, 2015 Yılı Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre çeşitli puan türlerinde en yüksek puan alan ilk 5 öğrenci kol saati ile ödüllendirildi.

Şaphane ilçesinde 2015 Yılı Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre çeşitli puan türlerinde en yüksek puan alan Elif Bozbey, Fatma Çiftsakal, Halil Coşkun, Hilal Şimşek ve Mert Şahiner adlı öğrenciler için Şaphane Kaymakamlık Toplantı Salonunda ödül töreni düzenlendi.

Törene İlçe Kaymakamı Asım Solak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Koz, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Asım Solak, çalışkan öğrencileri gösterdikleri başarıdan dolayı kutladı ve başarılarının devam etmesini diledi.

Konuşmanın ardından Kaymakam Asım Solak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Koz tarafından başarılı öğrencilere birer kol saati hediye edildi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şaphane'de Ygs ve Lys Sınavında Başarılı Olan Öğrencilere Kol Saati - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement