Saran Radyoları 23 Nisan'da Çocuklarla Şenlendi - Son Dakika
Güncel

Saran Radyoları 23 Nisan'da Çocuklarla Şenlendi

Saran Radyoları 23 Nisan\'da Çocuklarla Şenlendi

Saran Holding, bu yıl da Yozgat ve Kırıkkale'den 100 çocuğu misafir etti.

28.04.2014 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl 23 Nisan'da geleneksel olarak şehir dışındaki çocukları İstanbul ile tanıştıran Saran Holding, bu yıl da Yozgat ve Kırıkkale'den 100 çocuğu misafir etti. 3 gün boyunca İstanbul'da eğlenen çocuklar Saran Holding binasını gezerek Saran Radyo'larında da radyocuların canlı yayın konuğu oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Yozgat ve Kırıkkale'den 100 çocuğu İstanbul'da misafir eden Saran Holding, çocuklara unutulmaz günler yaşattı. 3 gün boyunca Büyük Akvaryum, Rahmi Koç Müzesi, Miniatürk, Dolphinarium, Sultanahmet, Darıca Hayvanat Bahçesi ve Topkapı Sarayı'nı gezen çocukların son durağı Saran Holding binası oldu.

Saran Radyo'larını ayrı ayrı gezerek radyolar ile ilgili merak ettiklerini soran çocuklar, canlı yayınlara katılarak radyo stüdyosunda canlı yayının tecrübesini yaşadılar. Radyo Trafik'te İstanbul'da çok trafik olduğunu söyleyerek İstanbul trafiği hakkında konuşan çocuklar, daha sonra Radyospor stüdyolarına geçti. Radyospor stüdyolarında tuttukları takımlar hakkında konuşarak, maç yorumları yapan minikler ileride radyocu olmak istediklerini belirttiler.

Gün sonunda Sadettin Saran ve Gökhan Özen ile tanışarak hediyeler alan çocuklar, hep birlikte fotoğraf çektirerek Holding'den ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saran Radyoları 23 Nisan'da Çocuklarla Şenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement