Sarı: "4 Yıl Milletvekilliği Yapıp, 40 Yıl Anılmak İstiyorum" - Son Dakika
Yerel

Sarı: "4 Yıl Milletvekilliği Yapıp, 40 Yıl Anılmak İstiyorum"

Sarı: "4 Yıl Milletvekilliği Yapıp, 40 Yıl Anılmak İstiyorum"

MHP Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı, “Benim hedefim Amasya’nın ikinci Vehbi Meşhur’u olup insanlarımızın gönlüne yerleşmek” dedi.

24.10.2015 13:39

MHP Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı, "Benim hedefim Amasya'nın ikinci Vehbi Meşhur'u olup insanlarımızın gönlüne yerleşmek" dedi.

Taşova'nın Alpaslan köyünde yaptığı konuşmada TBMM'nin 14, 15 ve 16. dönem milletvekillerinden Vehbi Meşhur'un çok ayrı bir yeri olduğunu isminin halen anıldığını belirten Mehmet Sarı, "Ben de 4 yıl milletvekilliği yapıp, 40 yıl anılmak istiyorum. Amasya'da nereye gitsem bana Vehbi Meşhur'dan söz ediyorlar. Özellikle eskilerin hayırla yad ettikleri bir milletvekilimiz. Ondan sonra Amasya tarihinde anılan bir başka milletvekili daha olmadı. Benim niyetim ve hedefim hemşehrilerimin gönlüne girip yıllarca anılmaktır" diye konuştu.

Milletvekili seçildiği takdirde maaşını yoksullara yardım ve öğrencilere burs olarak dağıtacağını anlatan Mehmet Sarı, "Hemşehrilerimi Ankara'ya kadar yormadan milletvekilliği yapacağım. Amasya'ya bir büro açarak hemşehrilerimin ihtiyaçlarını buradan çözeceğim. Vekil olacağım için asılın hizmetine gireceğim. Hiçbir zaman asılın önünde elimi cebime sokarak saygısızca konuşmayacağım" şeklinde konuştu.

Gençlerin iş, öğrencilerin de yurt ihtiyacı olduğunu vurgulayan Sarı, "Bu sıkıntıların giderilmesi için özellikle tarım ve turizm alanında önemli yatırımlar yapılması gerekiyor. Bizim ilk altı ayda 800 gencimize, 17'inci ayda da bin 600 gencimize istihdam sağlamak gibi bir hedefimiz var. Tarım, hayvancılık ve turizm alanında çok ciddi yatırım ve üretim potansiyeli olan şehrimizin nüfusu giderek azalıyor. Bunun en büyük sebebi yeterince istihdam alanı açılmayışı. Durumu en somut şekilde tespit etmemize yarayacak kanaatleri köylerimize gittiğimizde edinmemiz söz konusu" ifadelerini kullandı. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarı: '4 Yıl Milletvekilliği Yapıp, 40 Yıl Anılmak İstiyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement