Sarıkaya'da Kan Bağışı Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika
Yerel

Sarıkaya'da Kan Bağışı Kampanyası Başlatıldı

Sarıkaya\'da Kan Bağışı Kampanyası Başlatıldı

Sarıkaya'da Kızılay Kayseri Kan Bağışı Merkezi, kan bağışı kampanyası başlattı.

17.04.2014 13:08  Güncelleme: 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı  Sarıkaya Belediyesi hizmet binası önünde kan bağışlarını kabul etmeye başladı.

Sarıkaya Türk Kızılayı Şube Başkanı Doğan Çiftçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kan bağışı kampanyasının, 22 Nisan Salı gününe kadar, her gün, 10.00 ila 17.00 saatleri arasında yapılabileceğini belirtti.

İlçede daha önce yapılan kan bağışı kampanyalarına vatandaşın yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Çiftçi, açıklamalarında şunları kaydetti:

"Kan bağışı yapmak insani bir görevdir. Sarıkayalı vatandaşlarımız da bu insani görevini daha önceki kampanyalarımızda layıki ile yerine getirmişlerdir.  İç Anadolu bölgesinde Sarıkaya'nın kan bağışı konusunda çok duyarlı olduğunu biliyoruz. İnşallah bu duyarlılık, bu kampanyamızda da devam edecektir.

Sarıkayalı halkımız kan vermenin önemini anlamış olup, bu anlayışını bu kampanyamızda da devam ettireceğinden eminiz. Kızılay'ın mobil kan alma aracı 20 Nisan'a kadar Sarıkaya Belediyesi binası önünde her gün saat 10.00 ila 17.00 arasında kan alımı yapacaktır. Şimdiden kampanyamıza destek veren değerli Sarıkayalı vatandaşlarımıza teşekkür eder saygı ve minnet duygularımı sunarım." - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarıkaya'da Kan Bağışı Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement