Sarımeşe'de Asfalt Çalışması - Son Dakika
Yerel

Sarımeşe'de Asfalt Çalışması

Sarımeşe\'de Asfalt Çalışması

Kartepe Belediyesi'nin asfalt çalışmaları Sarımeşe bölgesi, Hürriyet Mahallesi'nde 4 farklı sokak üzerinde sürüyor.

05.09.2013 13:04

Kartepe Belediyesi'nin asfalt çalışmaları Sarımeşe bölgesi, Hürriyet Mahallesi'nde 4 farklı sokak üzerinde sürüyor.

Kartepe ilçesinde yol iyileştirme çalışmaları alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda belirlenen program dahilinde hız kesmeden devam ediyor. İlçe genelinde asfalt serimi ve yama şeklinde yürütülen asfaltlama çalışmalarının bir ayağı da Hürriyet Mahallesi'nde Bilen ve Kurucu Sokak'ta tamamlanırken Yağız ve Kozan Sokaklarda gerçekleştirilecek.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Hürriyet Mahallesi'nde Bilen Sokak üzerinde 390 metre uzunluğu 6 metre genişliğindeki güzergaha 560 ton asfalt, Kurucu Sokak üzerinde 100 metre uzunluğu 5 metre genişliğindeki güzergaha 120 ton asfalt, Yağız Sokak üzerinde 200 metre uzunluğu 6 metre genişliğindeki güzergaha 300 ton asfalt ve Kozan Sokak üzerinde 40 metre uzunluğu 6 metre genişliğindeki güzergaha da 50 ton asfalt sererek halkın hizmetine sunmayı hedefliyor.

Halkın istek ve ihtiyaç duyduğu hizmetleri gerçekleştirmek adına yol iyileştirme çalışmalarının ilçe genelinde farklı bölgelerde süreceğini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "İlçe genelindeki asfaltlama çalışmalarını yoğun tempoda sürdürmekteyiz. Dört yılın sonunda 210 cadde ve sokak üzerine 168 bin 403 ton asfalt sererek modern bir kent görünümüne kavuşturmak adına çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarımeşe'de Asfalt Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement