Saruhanlı'da Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı'da Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Saruhanlı\'da Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Saruhanlı Kaymakamlığı'nca düzenlenen Bahar Voleybol Turnuvası, final maçı ile sona erdi.

23.05.2013 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saruhanlı Kaymakamlığı'nca düzenlenen Bahar Voleybol Turnuvası, final maçı ile sona erdi. Gözlet köyünü 3-0 yenen Sporcular Derneği, şampiyon oldu.

Final maçının ardından Kapalı spor salonunda ödül töreni düzenlendi. Törene Kaymakam Kadir Sertel Otcu, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen İlyas Pekdemir, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Başsavcı Yaşar Ali Sarı da katıldı.

Kamu Kurum ve Kuruluş Yöneticileri ile vatandaşların da izlediği final maçının ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalya,

sponsor kuruluşlara da teşekkür belgeleri verildi.

Ödül Töreninde konuşan Kaymakam Otcu, yaklaşık 6 hafta süren turnuvanın sosyal, kültürel ve sportif bir faaliyet olarak organize edildiğini ve amacına da ulaştığını belirterek turnuvaya katkı ve desteklerinden dolayı sponsor kuruluşlara, turnuvaya katılan tüm takımlara ve izleyicilere teşekkür etti.

"Sizi seviyoruz" sloganı ile sporun sevgi, dostluk ve kardeşlik olduğunun vurgulandığı turnuvada sponsorlardan sağlanan katkılar ile "251 Bin Dev Öğrenci" projesi kapsamında Manisa Valiliğince basımı yapılan kitaplardan turnuvaya katılan tüm oyunculara ve alım gücü olmayan öğrencilere hediye edildi.

Sporcular Derneğinin şampiyon olarak tamamladığı turnuvada, Gözlet Köyü ikinci olurken İshakçelebi Belediyesi ve METEM üçüncülüğü paylaştı.

Ayrıca bu yıl turnuvada ilk kez en centilmen takım, en centilmen oyuncu, en iyi smaçör, en iyi pasör, en değerli oyuncu, en aktif oyuncu, en iyi blok yapan oyuncu, en iyi servis atan oyuncu, en iyi savunma oyuncusu, en iyi taraftar grubuna da özel ödüller verildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saruhanlı'da Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement