Saski'den Terme'ye 10 Milyon Liralık Alt Yapı Yatırımı - Son Dakika
Yerel

Saski'den Terme'ye 10 Milyon Liralık Alt Yapı Yatırımı

Saski\'den Terme\'ye 10 Milyon Liralık Alt Yapı Yatırımı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Terme ilçesinin alt yapı sorununa çözüm bulmak için çalışmalara hız verdiklerini söyledi.

06.08.2016 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Terme ilçesinin alt yapı sorununa çözüm bulmak için çalışmalara hız verdiklerini söyledi.

Terme Kanalizasyon ve Yağmur Suyu İnşaatı Projesi'nin 10 milyon 600 bin liraya mal olacağını belirten Kamil Demircioğlu, "Projeye 4 ay önce start verildi. Çalışmalarımız, Terme şehir merkezinde, devam etmektedir. Proje tamamlandığında Terme ilçesinin alt yapı sorunu büyük ölçüde çözüme kavuşacaktır" dedi.

Projenin, 2016 yılı Kasım ayı sonunda tamamlamayı hedeflediklerini vurgulayan Demircioğlu, "Kanalizasyon ve yağmur suyu olmak üzere toplam 20 kilometre alt yapı hatları yapılacak. Şimdiye kadar 14 kilometre kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke hattını, tamamlandık" diye konuştu.

Terme şehir merkezinde şimdiye kadar gerçekleştirilen, en büyük alt yapı projelerden biri olduğuna dikkat çeken Kamil Demircioğlu, "İlçelerimizin çok büyük alt yapı sorunları bulunuyor. Yasaya göre, 2014'te Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet ağı genişledi. Daha önce İlkadım, Atakum, Canik ve Tekkeköy olmak üzere 4 ilçeye hizmet veriyorduk. 2014 yerel seçimlerinden sonra, 13 ilçe belediyesi, Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dahil edildi. 17 ilçeye hizmet vermeye başladık" şeklinde konuştu.

Tüm ilçelere hizmet vermek için yoğun bir tempoda çalıştıklarını kaydeden Demircioğlu, "SASKİ Genel Müdürlüğü olarak tüm ilçelerimizin alt yapı sorununu çözmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçelerimizin alt yapı sorunlarını çok iyi bilmekteyiz. Bu sorunları çözmek için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Kamil Demircioğlu, Terme Belediyesi tarafından şehir merkezinde 35- 40 yıldan beri maddi imkansızlıklar yüzünden eskidiği için hayata geçirilemeyen kanalizasyon şebekesinin yenilendiğini, sözlerine ekledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saski'den Terme'ye 10 Milyon Liralık Alt Yapı Yatırımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement