Sason Kaymakamlığının Faaliyet Raporu Yayınlandı - Son Dakika
Yerel

Sason Kaymakamlığının Faaliyet Raporu Yayınlandı

Sason Kaymakamlığının Faaliyet Raporu Yayınlandı

Sason İlçe Kaymakamlığı, 2015 yılı içerisinde kurumlara verilen ödeneklerin ve kullanılan bütçenin faaliyet raporunu ibraz etti.

24.02.2016 13:24

Kaymakamlık 2015 faaliyet raporunu onayladı

Batman İli Sason İlçe Kaymakamlığı, 2015 yılı içerisinde kurumlara verilen ödeneklerin ve kullanılan bütçenin faaliyet raporunu yayınladı.

Eğitimden spora, ulaşımdan sağlık hizmetlerine bir çok alanda yapılan çalışmaların yer aldığı rapor Kaymakamlık tarafından ibraz edildi.

Sason Kaymakamı Tekin Dundar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Bütçeden, il özel idaresi bütçesinden, KÖYDES projesi bütçesinden ve Maliye Bakanlığı ödeneklerinden ilçemize ve köylerimize tahsis edilen kaynaklarla, farklı sektörlerde (eğitim, tarım, altyapı, sosyal vd.) yapımı, bakımı ve onarımı projelendirilmiş işlerin ne olduğunu, nerelerde yapıldığını, hangilerinde ne kadar kaynak harcandığını ve son fiziki hallerinin hangi aşamada olduğunu ve yine devletimizin sosyal devletin gereklerini yerine getirme amacı ile göndermiş olduğu SYDV yardımlarının istatistiki durumunu ve ayrıca ulusal ve bölgesel fonlardan yararlanılarak ilçemizde ve köylerinde hayata geçirilen projelerimiz hakkında vatandaşlarımızı ve tüm kamuoyunu bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Böylece yapılan bilgilendirme faaliyeti birincil kaynak olan idare tarafından yapıldığından dolayı, bilgi kirliliğinin de önüne geçmeyi hedeflemektedir. Kaymakamlığımız 2015 yılı Faaliyet Raporunu kamu yönetiminde saydamlık ve hesap verme sorumluluğu bilinciyle halkımızın bilgi ve takdirine sunar, raporun hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Sason Kaymakamlığının Faaliyet Raporu Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement