Savaş Uçakları Sınırda IŞİD'i Bombaladı, Kilis'te Panik Oluştu - Son Dakika
Güncel

Savaş Uçakları Sınırda IŞİD'i Bombaladı, Kilis'te Panik Oluştu

Savaş Uçakları Sınırda IŞİD\'i Bombaladı, Kilis\'te Panik Oluştu

Koalisyon uçakları Kilis sınırında IŞİD hedeflerini vurdu. Bombaların art arda patlaması Kilis sınırında paniğe yol açarken güvenlik hat seviyeye çıkarıldı.

14.09.2015 14:28  Güncelleme: 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koalisyon ülkelerinin savaş uçakları Kilis sınırına yakın noktadaki IŞİD hedeflerine yönelik hava harekatı yaptı. Hava harekatı sırasında uçakların bıraktığı bombaların patlaması paniğe yol açtı. Olası bir duruma karşı sınırda güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarıldı.

SAVAŞ UÇAKLARI VURDU

Kilis'in Elbeyli İlçesi'nin karşısındaki Suriye'nin Bab ve Rai bölgelerinde bulunan IŞİD hedefleri, bu sabah koalisyon ülkelerinin savaş uçakları tarafından vuruldu.

PANİĞE YOL AÇTI

Türkiye sınırına 10 kilometre mesafedeki bölgelerde yapılan hava harekatı sırasında uçakların bıraktığı bombaların patlaması paniğe yol açtı.

SINIRDA ALARM! GÜVENLİK HAT SEVİYEDE

Bombardıman sırasında hedef alınan IŞİD bölgelerinden yükselen Türkiye tarafından görülürken, tedirginliğe yol açan harekat sırasında sınır hattında güvenlik önlemleri artırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Savaş Uçakları Sınırda IŞİD'i Bombaladı, Kilis'te Panik Oluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • şerrrooooo: sen her türlü terör propagandası yap, vatandaşı kışkırt, polise askere saygısızlık yap, ondan sonra vay efenim polis asker bize kızdı!!!ba ba ba! sen önce adam ol, ülkenin hizmetine gir, PKK nın emir komutasından çık ondan sonra polis asker sana gereken saygıyı gösterir. şu anda sen Türkiye nin milletvekili değil kandil un vekilisin. bu böyle. 8 9 Yanıtla
  • honest human: Rusya dış işleri bakaknına göre bu bombalama yalan yani yerini bildikleri halde bombalamıyorlar diyor demek ki bu da yalandan bombalama. Daha önce defalarca söyledim ABD İŞİDE önce bir koridor açıyor sonra PYD ye vur diyor. PYD ve PKK yı müteffik edindi ve Türkiyenin başına bela etti. Tabii bu AB ve ABD nin ortak planı; burada Türkiye üzerine oyun oynanıyor. Türkiye ben size İncirliği açarım sizde bana Kandili ve diğer pekaka kamplarını vurma müsaadesi verin; ABD bu bilgiyi kandile bildirdi... 6 3 Yanıtla
  • metin .tnt: bizde inandik ... zeus belanizi versin ... 5 1 Yanıtla
  • ANTİ AKP: GULYABANİ... 2 3 Yanıtla

Advertisement