Savcı ve Hakime Hanımdan Osmaneli Belediye Başkanı Şahin'e Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Savcı ve Hakime Hanımdan Osmaneli Belediye Başkanı Şahin'e Veda Ziyareti

Savcı ve Hakime Hanımdan Osmaneli Belediye Başkanı Şahin\'e Veda Ziyareti

Hakimler ve Savcılar Yüksek kurulu (HSYK) nın kararnamesi ile Osmaneli Adliyesinden Samsun’un Çarşamba İlçe Adliyesine atanan savcı Volkan Işın ile hakim olan eşi Burçin Işık, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e veda ziyaretinde bulundular.

16.06.2016 17:43

Hakimler ve Savcılar Yüksek kurulu (HSYK) nın kararnamesi ile Osmaneli Adliyesinden Samsun'un Çarşamba İlçe Adliyesine atanan savcı Volkan Işın ile hakim olan eşi Burçin Işık, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'e veda ziyaretinde bulundular.

Görev yeri değişen savcısı Volkan Işık ve eşi hakim Burçin Işık, ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Şahin'e teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Şahin de, ilçenin refah ve huzuruna sağladıkları katkılardan ve hizmetlerinden dolayı Volkan Işık ve eşi Burçin'a teşekkür ederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Ziyaret sırasında Başkan Şahin'in makamında bulunan AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca ise, adaletin sağlanması adına görevde bulundukları için kendilerine teşekkür ederek, "Tüm Osmaneli halkı adına şükranlarımızı sunuyor, bundan sonraki çalışmalarında başarı, huzur, mutluluk ve sağlık diliyoruz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Savcı ve Hakime Hanımdan Osmaneli Belediye Başkanı Şahin'e Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement