Scad'la Atlarken Öldü Öldü Dirildi - Son Dakika
Yerel

Scad'la Atlarken Öldü Öldü Dirildi

Scad\'la Atlarken Öldü Öldü Dirildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde haber amaçlı SCAD atlama merkezine giden gazeteci Murat Yalçın, meslektaşlarının ısrarı üzerine çıktığı 50 metre yüksekten SCAD ile atlarken ecel terleri döktü.

05.06.2015 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye ilçesinde haber amaçlı SCAD atlama merkezine giden gazeteci Murat Yalçın, meslektaşlarının ısrarı üzerine çıktığı 50 metre yüksekten SCAD ile atlarken ecel terleri döktü. Çok korkmasına rağmen başarılı bir atlayış gerçekleştiren Yalçın, atlama anını hatırlamadığını kaydetti.

İhlas Haber Ajansı (İHA) ve Kanal F muhabiri Murat Yalçın, gazeteci arkadaşlarıyla haber amaçlı ilçeye bağlı Ovacık Mahallesi'ndeki SCAD atlama merkezine gitti. Genç gazeteci arkadaşlarının ısrarı ile Vinç yardımıyla 50 metre yüksekliğe çıkıp, yerden yüksekliği 20 metre olan dev bir filenin içine atlamak/düşmek suretiyle yapılan SCAD kulesine çıktı. Vinçle 50 metreye çıkan Yalçın, yüksekliğe ulaştığında atlayış hiçte kolay olmadığını anladı. İlk önce atlamaktan vazgeçen Yalçın cesaretini toplayarak atlayış için gerekli hazırlıkların yapılmasına izin verdi. Özel bir aparatla aşağı sarkıtılan Yalçın, çok korktuğunu söyleyip vazgeçmesine rağmen görevlinin ipi boşaltmasıyla 50 metreden dev fileye düştü. İlk defa böyle bir yükseklikten SCAD'la atlayan gazetecinin atlayış anı gazeteci arkadaşları tarafından kamerayla kaydedildi. Yalçın'ın atlayış anındaki heyecanlı tavrı ilginç görüntülere sahne oldu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Scad'la Atlarken Öldü Öldü Dirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement