Seçim Zaferi ve Kutlu Doğum Mevlidi Bir Arada - Son Dakika
Yerel

Seçim Zaferi ve Kutlu Doğum Mevlidi Bir Arada

Seçim Zaferi ve Kutlu Doğum Mevlidi Bir Arada

Batman'a bağlı iki belde de belediyeyi AK Parti'den alan BDP, İkiköprü ile Balpınar'da kutlu doğum ve seçim zaferi mevlidi verdi.

15.04.2014 16:45  Güncelleme: 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkiköprü Beldesi, seçim başarısı ve Hz. Muhammed doğum günü dolayısıyla belediye bahçesinde bin 500 kişilik mevlit verdi.

Mevlide BDP Beşiri Belediye Eş Başkanı Mustafa Öztürk, İkiköprü Belediye Eş Başkanı Osman Karabulut, BDP İkiköpür Belde Başkanı Ferman Yıldız, BDP Batman, Beşiri ve İkiköprü yöneticileri, çevre köylerden gelen yurttaşlarla birlikte yüzlerce ikiköprülü yurttaş katıldı.

Mevlite okunan Kürtçe mevlit ardından dualar okundu. Daha sonra kısa bir konuşma yapan İkiköprü Belediye Eş Başkanı Osman Karabulut, seçimde halkın iradesine sahip çıktığı ve başarısı ile Hz. Muhammed’in doğum günü nedeniyle mevlit verdiklerini belirterek, mevlide katılan herkese teşekkür etti.

BALPINAR BELDESİNDEKİ MEVLİDE YOĞUN KATILIM

Batman merkeze bağlı Balpınar (Giresîra) Belediyesi, seçimin zaferi ile Hz. Muhammed’in doğum günü nedeniyle belde Taziye Evi’nde yüzlerce kişinin katılımıyla mevlit verdi.

Mevlide Beşiri Belediye Eş Başkanı Mustafa Öztürk, Balpınar Belediye Eş Başkanı Ejder Sarıgöl, İkiköprü Belediye Eş Başkanı Hidayet Tiryaki, BDP Balpınar Belde Başkanı Abdullah Söğüt, BDP il, ilçe ve belde örgütü yöneticileri yanı sıra yüzlerce yurttaş katıldı.

Erkekler için belde Taziye Evi’nde mevlit verilirken, kadınlar için ise eski seçim bürosunda mevlit verildi.

Erkekler bölümünde okunan Kürtçe mevlit ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Eş Başkanı Ejder Sarıgöl, seçmenlerinin kendilerine verdiği destekle beraber belediyenin kazanması ile Hz. Muhammed’in doğum günü dolayısıyla mevlidi verdiklerini ifade ederek, hem seçim başarısını ve hem de Hz. Muhammed’in doğum günü iki birleştirip bir arada mevlit vermek istediklerini söyledi. 

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Seçim Zaferi ve Kutlu Doğum Mevlidi Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement