Seçimi Önde Götüren AK Parti Sultangazi'de Büyük Coşku - Son Dakika
Politika

Seçimi Önde Götüren AK Parti Sultangazi'de Büyük Coşku

Seçimi Önde Götüren AK Parti Sultangazi\'de Büyük Coşku

Kesin olmayan sonuçlara göre seçimi açık ara önde götüren Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı.

31.03.2014 00:40

Kesin olmayan sonuçlara göre seçimi açık ara önde götüren Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı. Binlerce kişinin sokağa döküldüğü kutlamalarda Altunay, "Yeni başkanlık binamızın önünde sizlerle böyle kucaklaşmak her zaman hayalimdi" dedi.

Seçimi açık ara önde götüren Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ı binlerce vatandaş yeni belediye binası önünde karşıladı. Oy oranlarının açıklanmasının ardından sokaklara dökülen Sultangazili vatandaşlar, ellerinde bayrakları ile başkanlık binasına koştu. Başkanlık binasında halkı selamlayan Sultangazi Belediye Başkanı ve adayı Cahit Altunay, "Yeni binamızın önünde sizlerle böyle kucaklaşmak her zaman hayalimdi. Bir 5 yıl daha hizmetinizi omuzlamak benim için bir şereftir. Hiçbir ayrım yapmadık. İnsanı insan olarak sevdik. Kardeşlerimizi kardeş olarak gördük. Irk, mezhep ayrımına asla gelmedik. Sultangazi bunun karşılığını sandıklarda verdi" dedi.

Yeni projelerinden bahseden Cahit Altunay, "40 bin metrekarelik bir meydan yapacağız, tramvay derdinden de metro ile kurtulacağız. Biz demek hizmet, sevgi, iş, çalışmak demek. Buradan söylüyorum asla sizi mahcup etmeyeceğim, başınızı yere eğdirmeyeceğim. Bundan sonra gençlere, bütün engellilerimize, yaşlılarımıza yine aynı sıcaklıkta hizmete devam edeceğiz. Sultangazi'de yaşamaktan gurur duyacaksınız" diye konuştu.

Bütün sıkıntılara rağmen milletin tercihlerini bildiğini ifade eden Başkan Altunay, insana hizmeti ibadet kabul ettiklerini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Seçimi Önde Götüren AK Parti Sultangazi'de Büyük Coşku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement