Seferihisar Belediye Başkanı Soyar'den Hasankeyf'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Seferihisar Belediye Başkanı Soyar'den Hasankeyf'e Ziyaret

Seferihisar Belediye Başkanı Soyar\'den Hasankeyf\'e Ziyaret

Seferihisar’ı, Uluslararası Cittaslow (sakin şehir) Birliği’ne üye yaparak Türkiye’yi yeni bir yerel kalkınma modeliyle tanıştıran ve yaygınlaşması için çalışmalar yapan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Hasankeyf’e gelerek Kaymakam Temel Ayca’yı ziyaret etti.

30.03.2015 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seferihisar'ı, Uluslararası Cittaslow (sakin şehir) Birliği'ne üye yaparak Türkiye'yi yeni bir yerel kalkınma modeliyle tanıştıran ve yaygınlaşması için çalışmalar yapan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Hasankeyf'e gelerek Kaymakam Temel Ayca'yı ziyaret etti.

Kaymakam Temel Ayca'dan çalışmalarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunan Seferihisar Belediye Başkanı Soyer Hasankeyf'e hayran kaldığını söyledi. Soyer, 12 bin yıllık tarihi geçmişi olan ve şimdiye kadar onlarca medeniyete ev sahipliği yapan Mezopotamya'nın kadim topraklarında yer alan antik kent Hasankeyf'in 'Sakin Şehir' olabilmesi bakımından tarihi dokusuyla önemli bir yere sahip olduğunun altını çizdi.

EKOLOJİK KÖYÜ ZİYARET ETTİ

Uçyol köyünde çalışmaları süren ekolojik köyü ziyaret eden Soyer, buraya da hayran kaldığını ifade etti. Kaymakam Temel Ayca'dan ekolojik köy projesi hakkından bilgi alan Soyer, projenin hayata geçmesi durumunda turizme ve ekonomiye önemli katkılar sağlayacağını aktardı. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seferihisar Belediye Başkanı Soyar'den Hasankeyf'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement