Şehidin Adı Hastane Odasında - Son Dakika
Güncel

Şehidin Adı Hastane Odasında

Şehidin Adı Hastane Odasında

İzmir'in Dikili Devlet Hastanesi'nde, hastane çalışanlarından memur Zeynep Kılıç'a doğum gününde anlamlı bir sürpriz yapıldı ve 8 yıl önce Şırnak'ta şehit olan eşi Uzman Çavuş Aras Kılıç'ın adı bir hastane odasına verildi.

13.08.2015 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Dikili Devlet Hastanesi'nde, hastane çalışanlarından memur Zeynep Kılıç'a doğum gününde anlamlı bir sürpriz yapıldı ve 8 yıl önce Şırnak'ta şehit olan eşi Uzman Çavuş Aras Kılıç'ın adı bir hastane odasına verildi.

Hastane Çalışan Meclisi'nin, Şehit Uzman Çavuş Aras Kılıç'ın adının hasta odasına verilmesine oy birliğiyle karar vermesinden sonra, hasta odası yeniden düzenlenerek hastane çalışanı eşine doğum günü süprizi yapıldı. Doğum gününde bu anlamlı süprizle karşılaşan Şehit eşi Zeynep Kılıç "Eşimin adını tabelada görünce çok duygulandım, hatta Sayın Başhekimime sarılarak ağladım. Ülkemizde son zamanlarda baş gösteren terör olayları ve art arda gelen şehit haberlerinin üstüne, hassas olduğum bir dönemde bunun yapılması ayrıca sevinmeme neden oldu. Eşim adına yapılan bu davranış çok naif bir düşünceydi. Eşimi çok erken kaybettim ve iki çocuğumla hayatta kalma mücadelesi veriyoruz. Ama o gün şahit oldum ki; sevgili mesai arkadaşlarım ve hastanem varken ben asla yalnız değilim. Kocaman bir ailem var benim. Emeği geçen, yüreği değen herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum. İyi ki sizinleyim" dedi.

Dikili Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Mustafa Molla Kudret Eralp, "Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor süreçte şehitlerimizin bir kez daha hatırlanmasına vesile olabilmek ve çalışan arkadaşımıza doğum gününde anlamlı bir hediye sunabilmek için hasta odasına Şehit Aras Kılıç'ın adını verdik. Şehit olan eşi Aras Kılıç'a Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz" dedi.

Yaklaşık 8 yıl önce 6'ncı Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı emrinde Şırnak/Seslice/Afratelli Tepe Üst Bölgesi'nde görevliyken şehit olan piyade Uzman Çavuş Aras Kılıç'ın şehit haberi bütün Dikili'yi yasa boğmuştu. Askerliğinin ardından 5 ay uzman çavuş olarak görev yapan Kılıç şehit olduğunda iki oğlundan o dönemde 4 yaşında olan Kaan ve henüz 1 yaşındaki Zafer yetim kalmıştı. Dikili Devlet Hastanesi'nde çalışan şehidin eşi Zeynep Kılıç, iki oğlunu tek başına büyütüyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehidin Adı Hastane Odasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement