Şehidin Adı Okulunda Yaşayacak - Son Dakika
Yerel

Şehidin Adı Okulunda Yaşayacak

Şehidin Adı Okulunda Yaşayacak

Geçtiğimiz şubat ayında hainlerin Diyarabakır’da kurduğu bombalı tuzakta şehit olan Bağarası Mahallesi kahramanı Oğuz Arslan’ın adı, Bağarası Kemalpaşa İlkokulu bahçesinde yer alan, bir dönem kendisinin de okuduğu, şu anda İmam Hatip Ortaokulu olarak hizmet veren okula verildi.

09.05.2016 16:54

Geçtiğimiz şubat ayında hainlerin Diyarabakır'da kurduğu bombalı tuzakta şehit olan Bağarası Mahallesi kahramanı Oğuz Arslan'ın adı, Bağarası Kemalpaşa İlkokulu bahçesinde yer alan, bir dönem kendisinin de okuduğu, şu anda İmam Hatip Ortaokulu olarak hizmet veren okula verildi.

Şubat ayında Diyarbakır'da yaşanan bombalı tuzakta ağır yaralandıktan sonra tedavi için götürüldüğü GATA'da yaşam mücadelesini kaybederek şehit düşen Sökeli Er Oğuz Arslan'ın ismi Bağarası'nda ölümsüzleşti. Geçtiğimiz aylarda Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nce 39. Sokağa ismi verilen şehit Oğuz Arslan'nın ismi, şimdi de evlerinin yanında bulunan ve şehidin ilkokul öğrenimini gördüğü okula verildi. Şehit Oğuz Arslan'nın isminin yer aldığı tabela, 10 Mayıs Salı günü (yarın) okul bahçesinde düzenlenecek törenle asılacak.

Salı günü saat 10.00 da yapılacak törende şehidin özgeçmişi anlatılacak, Kur'an ı Kerim ve ilahiler okunacak. Protokol konuşmalarının ardından Arslan için lokma hayrı yapılacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehidin Adı Okulunda Yaşayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement