Şehit Annesi: Söyleyin Bana Kasım Mı, Kerim mi (3) - Son Dakika
Güncel

Şehit Annesi: Söyleyin Bana Kasım Mı, Kerim mi (3)

BABA TAZİYELERİ KABUL ETTİBingöl'deki Cehennem Ormanları bölgesinde bu sabah mayın patlaması sonrası şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye'nin baba evine Afyonkarahisar Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu.

24.08.2016 17:54

BABA TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Bingöl'deki Cehennem Ormanları bölgesinde bu sabah mayın patlaması sonrası şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye'nin baba evine Afyonkarahisar Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu. Evden taziye çadırına gelen baba Süleyman Üye, burada başsağlığı dileklerini kabul etti. Taziyeye gelenlere sarılan baba Üye, oğlunun şahadetiyle ilgili bilgi verdi. Taziye çadırına gelenlere çay ve su ikram edilirken, kurulan ses sisteminden de Kuran okundu.

Akşam saatlerinde geleceği belirtilen şehidin cenazesi için taziyeye gelenler Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığı'na doğru yola çıktı. Güçlükle ayakta durabilen anne Fatma Üye ise koluna giren iki kişi eşliğinde evden çıktı. Bu sırada kendini görüntülemeye çalışan gazetecilere seslenen anne Fatma Üye, "Çocuklar lütfen beni çekmeyin" dedi. Yakınlarına sarılarak gözyaşı döken anne Üye, oğlunun cenazesini karşılamaya gideceği midibüse bindirildikten sonra da ağladı.

'EN SON BAYRAMDA GELDİLER'

Taziyeye gelenlerle ilgilenen şehidin amcası Mevlüt Üye ise yeğeninin 3 yıldır TSK'da görev yaptığını belirterek, "Acımız büyük, vatan sağ olsun. En son Ramazan Bayramı'nda ziyarete geldiler buraya. Vatan sağ olsun başka ne diyelim yani. Doğu görevinin ne zaman biteceğini bilmiyorum hiç böyle şeylerden konuşmadık" dedi.

CENAZE TÖRENİ YARIN

Şehit Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye'nin cenazesinin Bingöl'den uçakla Afyonkarahisar Askeri Havalimanı'na getirileceği ve buradan Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna konulacağı belirtildi. Yarın öğleden sonra helallik alınması için baba evine getirilecek şehidin cenazesi Gedik Ahmet Paşa Camii'nde (İmaret Camii) öğle vakti düzenlenecek törenin ardından Afyonkarahisar Asri Mezarlığı içindeki Afyonkarahisar Hava Şehitliği'nde toprağa verilecek. Cenaze törenine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da katılacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Annesi: Söyleyin Bana Kasım Mı, Kerim mi (3) - Son Dakika


Advertisement