Şehit Çocuğun Nikah Şahitliğini Vali ve Tugay Komutanı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Şehit Çocuğun Nikah Şahitliğini Vali ve Tugay Komutanı Yaptı

Şehit Çocuğun Nikah Şahitliğini Vali ve Tugay Komutanı Yaptı

Bilecik Vali Ahmet Hamdi Nayir ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, 1991 yılında Hakkari’nin Çukurca ilçesinde şehit olan Necdet Ayhan’ın oğlu İsmail Ayhan’ın düğününde nikah şahitliği yaptı.

10.08.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Vali Ahmet Hamdi Nayir ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, 1991 yılında Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit olan Necdet Ayhan'ın oğlu İsmail Ayhan'ın düğününde nikah şahitliği yaptı.

Bilecik'te bir düğün salonunda yapılan düğünde, Vali Nayir ile 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Koç'unda nikah şahitliği yaptığı törende, Ayhan çiftine mutluluklar dileyerek, evlilik cüzdanını Aslı Tetik Ayhan'a teslim etti.

Düğüne katılan Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilcisi emekli Albay İbrahim Güven, yaptığı açıklamada, 1982 yılında kurulan vakfın şehit ve herhangi bir sebeple hayatını kaybeden Mehmetçiklerin ailelerine bir kere mahsus olmak üzere derecelerine göre bir kereye mahsus olmak üzere yardım yapmanın dışında başka bakım ve öğrenim yardımı yaptıklarını söyledi.

Güven, 1991 yılında Hakkari Çukurca ilçesinde şehit olan Necdet Ayhan'ın oğlu İsmail Ayhan'a, Mehmetçik Vakfının plaketini verdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Çocuğun Nikah Şahitliğini Vali ve Tugay Komutanı Yaptı - Son Dakika


Advertisement