Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yücel Yılmaz'ın Babaevine Acı Haber Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yücel Yılmaz'ın Babaevine Acı Haber Ulaştı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehidin baba evinden detay Bayrak asılması -Taziyeye gelen vatandaşlar Şehidin kardeşinin askerler eşliğinde dışarı çıkması Tunceli'deki terör saldırısı Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yücel Yılmaz'ın Kırşehir'deki babaevine acı haber ulaştı KIRŞEHİR / Tunceli'de teröristlerce yola döşenen patlayıcının zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yücel Yılmaz'ın (37) Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesindeki babaevinde yas var. Evli ve iki çocuk babası Yılmaz'ın şehadet haberi Çiçekdağı ilçesinde TOKİ konutlarında oturan annesi Şemsi ve kardeşi Yusuf Yılmaz'a Kaymakam Adem Ergül, Kırşehir ve Yozgat'tan gelen askeri yetkililerce Berildi.

22.04.2016 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehidin baba evinden detay

Bayrak asılması

-Taziyeye gelen vatandaşlar

Şehidin kardeşinin askerler eşliğinde dışarı çıkması Tunceli'deki terör saldırısı

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yücel Yılmaz'ın Kırşehir'deki babaevine acı haber ulaştı

KIRŞEHİR/ Tunceli'de teröristlerce yola döşenen patlayıcının zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yücel Yılmaz'ın (37) Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesindeki babaevinde yas var.

Evli ve iki çocuk babası Yılmaz'ın şehadet haberi Çiçekdağı ilçesinde TOKİ konutlarında oturan annesi Şemsi ve kardeşi Yusuf Yılmaz'a Kaymakam Adem Ergül, Kırşehir ve Yozgat'tan gelen askeri yetkililerce Berildi.

Acı haberin duyulmasının ardından Yılmaz ailesinin komşuları ve yakınları taziye için eve gelmeye başladı. Türk bayrağı asılan evin önüne belediye tarafından taziye çadırı kuruldu.

Öte yandan Tunceli'nin Mazgirt ilçesinde yaşayan şehidin eşi Ömür Yılmaz'ın acı haberi alınca fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Şehit Yılmaz'ın cenazesinin, yarın düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmesinin planlandığı kaydedildi.

Şehidin babası Ahmet Yılmaz'ın 5 yıl önce hayatını kaybettiği belirtildi.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yücel Yılmaz\'ın Babaevine Acı Haber Ulaştı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yücel Yılmaz'ın Babaevine Acı Haber Ulaştı - Son Dakika


Advertisement