Şehit Polis Gümüş Memleketine Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Gümüş Memleketine Uğurlandı

Şehit Polis Gümüş Memleketine Uğurlandı

Diyarbakır'da kazara ateş alan silahtan çıkan kurşunla şehit olan polis memuru Özgür Gümüş memleketine uğurlandı.

12.10.2015 12:42

Diyarbakır'ın Ergani İlçesinde dün saat 22.30 sıralarında Ergani Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği lojmanları önünde zırhlı araçla koruma görevini ifa ettiği sırada zırhlı araç üzerinde bulunan silahın kazara ateş alması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde şehit düşen polis memuru Özgür Gümüş için uğurlama töreni düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan törene Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Musa Çitil, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, emniyet teşkilatı mensupları ile şehidin ailesi ve yakınları katıldı.

Tören, şehidin naaşının katafalka konulması ile başladı. Şehit polis memuru Özgür Gümüş'ün özgeçmişinin okunmasının ardından, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan bir konuşma yaptı. Taşdan; "Bizler vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak adına gözünü dahi kırpmadan canını feda ederek şehitler veren büyük bir ailenin mensuplarıyız. Adaleti sağlamaya, halkın huzur ve güvenini tesis etmeye kararlılıkla devam edeceğiz" diyerek, şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevdiklerine baş sağlığı temennisinde bulundu.

Konuşmanın ardından, şehidin ruhuna dualar okundu. Okunan duaların ardından şehidin naaşı katafalktan alınarak ambulansa konuldu ve defnedilmek üzere Muğla'ya uğurlandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şehit Polis Gümüş Memleketine Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement