Şehit Polis, Törenle Memleketi Malatya'ya Uğurlandı (3) - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis, Törenle Memleketi Malatya'ya Uğurlandı (3)

Şehit Polis, Törenle Memleketi Malatya\'ya Uğurlandı (3)

Şehidin CENAZESİ, DOĞANŞEHİR'DE TOPRAĞA VERİLDİ Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Serdal Toprak'ın cenazesi, Malatya'nın Doğanşehir İlçesi Karşıyaka Mahallesi'ndeki baba evinin önüne getirildi.

24.11.2015 16:56

Şehidin CENAZESİ, DOĞANŞEHİR'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Serdal Toprak'ın cenazesi, Malatya'nın Doğanşehir İlçesi Karşıyaka Mahallesi'ndeki baba evinin önüne getirildi. Helallik alınması sırasında yakınları gözyaşına boğuldu. Şehit annesi Zahide Toprak sinir krizi geçirdi. Şehit babası Bekir Toprak ise metanetini korumaya çalıştı. Şehidin oğlu Umut Emre, annesinin kucağında şehit babasının Türk bayrağına sarılı tabutuna dokundu.

Daha sonra şehidin cenazesi, ilçe merkezindeki Çarşı Camisi'ne getirildi. Burada ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. İl Müftüsü Ümit Çimen tarafından kıldırılan cenaze namazına yeni kabinede Gümrük ve Ticaret Bakanı olduğu açıklanan AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ile çok sayıda kişi katıldı.

Cenaze namazı sonrası dua edildi. Dua sonrası meslektaşlarının omuzlarında taşınarak cenaze aracına konulan şehidin cenazesi, Doğanşehir Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi. Ardından şehit için saygı atışı yapıldı. - Cenazesi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis, Törenle Memleketi Malatya'ya Uğurlandı (3) - Son Dakika


Advertisement