Şehit Polisler Memleketlerine Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Polisler Memleketlerine Uğurlandı

Diyarbakır'da meydana gelen trafik kazasında şehit olan 3 polis memurunun cenazesi memleketlerine uğurlandı.

16.08.2014 23:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli 3 polis memurunun içinde bulunduğu sivil araç, Diyarbakır- Mardin karayolunda seyir halinde iken karşı yönden gelen araç ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kazada şehit olan polis memurları için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene Diyarbakır Valisi Cahit Kıraç, Diyarbakır Emniyet Müdürü Dr. Halis Bögürcü, sivil ve askeri erkan ile şehit polislerin mesai arkadaşları katıldı.

Şehit olan polislerin cenazelerinin bulunduğu tabutların tören alanına gelmesi ile başlayan törende şehit polis memurlarının özgeçmişlerinin okundu. Daha sonra konuşan Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, şehitlere Allah'tan rahmet ve ailelerine baş sağlığı diledi. Konuşmaların ardından şehit polis Ahmet Yıldırım'ın naaşı karayoluyla memleketi Adıyaman'a, şehit polis Ömer Mercimek'in naaşı karayoluyla memleketi Kahramanmaraş'a ve şehit polis Sıtkı Kara'nın naaşı ise helikopterle memleketi Burdur'a gönderildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şehit Polisler Memleketlerine Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement