Şehit Uzman Çavuş Bayram İçin İzin Alamayınca Düğünü 8 Ekim'e Ertelemiş - Son Dakika
Güncel

Şehit Uzman Çavuş Bayram İçin İzin Alamayınca Düğünü 8 Ekim'e Ertelemiş

Şehit Uzman Çavuş Bayram İçin İzin Alamayınca Düğünü 8 Ekim\'e Ertelemiş

MARDİN'de PKK'lı teröristlerin Kızıltepe-Derik karayolu üzerindeki Tepedağ Köyü yakınlarında tuzakladıkları patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan askerlerden 28 yaşındaki Uzman Çavuş Mustafa Alpaslan'ın 8 Ekim'de düğün yapmaya hazırlandığı belirtildi.

26.09.2016 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MARDİN'de PKK'lı teröristlerin Kızıltepe- Derik karayolu üzerindeki Tepedağ Köyü yakınlarında tuzakladıkları patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan askerlerden 28 yaşındaki Uzman Çavuş Mustafa Alpaslan'ın 8 Ekim'de düğün yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Nişanlı olan Uzman Çavuş Mustafa Alpaslan'ın acı haberi memleketi Adana'nın Kozan İlçesi'ne bağlı Turgutlu Mahallesi'ndeki baba evine ulaştı. Baba İsmail ile anne Fikriye Alpaslan oğullarının şehit olduğunu duyunca fenalık geçirdi. 8 kardeş olan Mustafa Alpaslan'ın önümüzdeki hafta izne geleceği ve nişanlısı Yasemin ile 8 Ekim'de düğün yapacağı bildirildi. Yakınları, şehit uzman çavuşun Kurban Bayramı'nda düğün yapmayı planladığı, ancak izin alamayınca tarihi 8 Ekim'e ertelediğini söyledi.

- Kozanadana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Uzman Çavuş Bayram İçin İzin Alamayınca Düğünü 8 Ekim'e Ertelemiş - Son Dakika


Advertisement