Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika
Yerel

Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

FETÖ tarafından yapılan darbe girişimi sonucu hayatını kaybedenler için Adıyaman’da, gıyabi cenaze namazı kıldı.

17.07.2016 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FETÖ tarafından yapılan darbe girişimi sonucu hayatını kaybedenler için Adıyaman'da, gıyabi cenaze namazı kıldı.

Anadolu Gençlik Derneği Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından ikindi namazına müteakip Demokrasi Parkında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Kılınan gıyabi cenaze namazına STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazı sonrası dualar okunarak birlik ve beraberlik mesajları verilip darbe girişiminde bulunanların en ağır şekilde cezalandırılması istenildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Anadolu Gençlik Derneği Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Beyazkaya, "Darbe teşebbüsünde bulunan cunta rejimine karşı mücadele eden kahramanlarımız canlarını siper etti. Bu ümmetin bu milletin kurtuluşu için kendilerini feda eden kardeşlerimizin ruhiyenetleri için onları anmak, onları unutmamak, onların ruhlarını şad etmek amacıyla bütün Türkiye'de gıyabi cenaze namazları kılındı" dedi.

İHH Adıyaman Şube Başkanı Fadıl Akkuş ise, "Ülkemiz 15 Temmuz itibariyle acı bir tecrübe yaşamıştır. Bu ülkede sivil vatandaşımız, güvenlik güçlerimiz ilk anda darbe girişimine karşı göstermiş olduğu irade sonucu şehit olmuşlardır ve bu insanlar bu ülkeyi bize yeniden emanet etmiş oldular. Onlara tekrar teşekkür ediyoruz. Rabbim şehadetlerini kabul etsin" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement