Sekmen, Dünya ve Avrupa Şampiyonlarıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sekmen, Dünya ve Avrupa Şampiyonlarıyla Buluştu

Sekmen, Dünya ve Avrupa Şampiyonlarıyla Buluştu

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, güreşte Türkiye’nin gururları Avrupa ve Dünya şampiyonu pehlivanlarla buluştu.

25.10.2015 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, güreşte Türkiye'nin gururları Avrupa ve Dünya şampiyonu pehlivanlarla buluştu.

Erzurum'un medarı iftiharı 2014 yılında Avrupa ve Dünya ikincisi Yakup Gör, 2014 ve 2015'te Dünya Şampiyonu olan Taha Akgül'le görüşen Sekmen, Amerika'nın yakından takip ettiği Sivaslı pehlivan Akgül ile Dadaş güreşçi Gör'e başarılar diledi. Sekmen, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Erzurum'da güreş sporunun gelişimi için yoğun çaba harcıyoruz. Belediyemiz bünyesinde yer alan güreş takımımız ulusal ve uluslararası alanda önemli dereceler elde ediyor. 2 kez Uluslararası Altın Kemer Karakucak Güreşleri düzenleyerek bu alanda bir ilki başardık. Türkiye'nin yakından tanıdığı Murat ve Ahmet Ertürk kardeşler başta olmak üzere diğer pehlivanlarımızla birlikte ay yıldızlı bayrağımızı Avrupa ve Dünya semalarında dalgalandırıyoruz. Ata sporumuz güreşte tıpkı geçmişte olduğu gibi bir menbağ olacağız. Erzurum'da ata sporumuz güreşin gelişmesi için çaba harcayan herkese teşekkür ediyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sekmen, Dünya ve Avrupa Şampiyonlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement