Şemdinli'de Arazide Havan ve Silahlar Bulundu - Son Dakika
Güncel

Şemdinli'de Arazide Havan ve Silahlar Bulundu

Şemdinli\'de Arazide Havan ve Silahlar Bulundu

Hakkari Emniyet Müdürlüğü ile jandarma ekipleri tarafından Şemdinli İlçesi'ne bağlı iki köyde gerçekleştirilen operasyonda, boş arazide bir havan ve mermileri ile çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı madde ele geçirildi.

31.12.2014 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Emniyet Müdürlüğü ile jandarma ekipleri tarafından Şemdinli İlçesi'ne bağlı iki köyde gerçekleştirilen operasyonda, boş arazide  bir havan ve mermileri ile çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı madde ele geçirildi.

Hakkari Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri tarafından dün Şemdinli İlçesi'nin Korgan Köyü'ne bağlı Tuğlu Mezrası'nda arama yapıldı. Hakkari Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre aramalarda 4 Kalaşnikof, bir kanas marka keskin nişancı tüfeği, 3 Kalaşnikof tüfek şarjörü, 4 keskin nişancı tüfeği şarjörü, 8 savunma el bombası, 5 değişik modelde el bombası (fünyesiz), 4 kutu uçaksavar mermisi, bir Mp3 player ve bir voltmetre ile bir kasatura bıçağa ele geçirildiği açıklandı.

HAVAN VE 7 MERMİ

Valiik, Jandarma ekipleri tarafından Şemdinli'ye bağlı Öveç Köyü'nde ise aynı gün yapılan aramalarda boş arazide bir havan ile 7 havan mühimmatının bulunduğunu ve her iki olayla ilgili başlatılan adli soruşturmanın sürdüğü belirtildi. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şemdinli'de Arazide Havan ve Silahlar Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement