Hakkari'de Emniyet ve Jandarmaya Eş Zamanlı Taciz Ateşi - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Emniyet ve Jandarmaya Eş Zamanlı Taciz Ateşi

Hakkari\'de Emniyet ve Jandarmaya Eş Zamanlı Taciz Ateşi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi'nde akşam saatlerinde ilçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığına PKK'lılar tarafından uzun namlulu silahlarla eş zamanlı ateş açıldı.

10.07.2016 21:27  Güncelleme: 22:00

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi'nde bugün akşam saatlerinde bir grup PKK'lı tarafından ilçe Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü binalarına uzun namlulu silahlarla eş zamanlı saldırı düzenlendi.

ÖLEN YA DA YARALANAN YOK

Ölen yada yaralananın olmadığı saldırıya, güvelik güçleri anında karşılık verirken, PKK'lılıların ateş açtığı bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Emniyet ve Jandarmaya Eş Zamanlı Taciz Ateşi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • EMEKLİ EDİLDİ ?: BU İKTİDAR OLDUGU SÜRECE TERÖR BİTMEZ ...TERÖRİSTE GEL ASKERİ POLİSİ VUR DİYEN TERÖRİST BAŞINA SAYIN DİYEN TERÖRİSTLE MASAYA OTURAN DOGUYU GÜNEY DOGUYU ADETA TERÖR ÖRGÜTÜNE PEŞKEŞ ÇEKEN BİR İKTİDAR HALA BU ÜLKEYİ YÖNETİYORSA KUSURA BAKMAYIN OLANLARIN HEPSİ MÜSTEHAK.BEN O ASKERE POLİSE ONLARIN AİLELERİNE ACIYORUM OLAN ONLARA OLUYOR ...NİYE TERÖRLE MÜCADELEYİ İŞİN EHLİNE VERMİYORSUNUZ 93-95 ARASINDA SADECE KENDİ DÜZENLEDİĞİ HAREKATLARLA 5500DEN FAZLA PKKLI GEBERTEN OSMAN PAMUKOĞLU NEDEN 55 YAŞINDA 0 2 Yanıtla

Advertisement