Şemdinli'de 'Ezan, Hafızlık ve Ku'ran-I Kerim Okuma' Yarışması - Son Dakika
Yerel

Şemdinli'de 'Ezan, Hafızlık ve Ku'ran-I Kerim Okuma' Yarışması

Şemdinli\'de \'Ezan, Hafızlık ve Ku\'ran-I Kerim Okuma\' Yarışması

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde, imam hatip liseleri arası Ezan, Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim Okuma’ yarışması düzenlendi.

17.03.2014 09:44

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, imam hatip liseleri arası Ezan, Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim Okuma' yarışması düzenlendi.

Şemdinli Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen yarışmaya Yüksekova ve Şemdinli ile il merkezindeki imam hatip liseleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan yarışma öncesi bir konuşma yapan Şemdinli İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aslan, böyle bir yarışmaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Aslan, "Yapılan bu yarışmada bizim için kaybeden hiç kimse yoktur. Bizim nazarımızda yarışmaya katılan herkes başarılıdır" dedi.

Konuşmanın ardından yapılan yarışmada en güzel ezan okuma kategorisinde Hakkari İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ayhan Erip, hafızlık kategorisinden Hakkari İmam Hatip Lisesi öğrencisi Abdulkadir Çiftçi, Kur'an-ı Kerim kategorisinde ise Şemdinli İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yaser Özer birinci oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere para ve çeşitli hediyeler verildi. İl genelinde birinci olan öğrencilerin daha sonra bölgede yarışacakları belirtildi.

Yarışma programına Şemdinli Kaymakamı Adem Ünal, Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Hakkari İl Müftüsü Faysal Geylan ve çok sayıda vatandaş katıldı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şemdinli'de 'Ezan, Hafızlık ve Ku'ran-I Kerim Okuma' Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement