Serdar Ortaç: Kendimden Tiksiniyorum - Son Dakika
Magazin

Serdar Ortaç: Kendimden Tiksiniyorum

Serdar Ortaç: Kendimden Tiksiniyorum

Şarkıcı Serdar Ortaç, Gülten Kaya'nın konuk olduğu programa telefonla katılrak "Kendimden tiksiniyorum" dedi.

21.11.2013 11:03  Güncelleme: 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya, Cnn Türk ekranlarında yayınlanan '5N 1K' programına katıldı. Şarkıcı Serdar Ortaç, programa telefonla bağlanarak o günlerde yaptıklarından dolayı pişmanlık duyduğunu açıkladı.

Siyasetin gümdeminde Devlet Bahçeli hariç herkesin Ahmet Kaya'yı el üstünde tuttuğu bu günlerde, Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya konu hakkındaki görüşlerini 5N 1K'da açıkladı.

"KENDİMDEN TİKSİNİYORUM"

Gülten Kaya'nın programa bağlanmasından önce telefonla canlı yayına katılan Serdar Ortaç, "O günlerde Kürtçe merhaba demek bile yasak gibiydi, kendimi o görüntülerde seyrettikçe tiksiniyorum" dedi.

GÜLTEN KAYA: GEZİ İTİRAZDIR, Ahmet Kaya DA İTİRAZIN İÇİNDE OLURDU

Programa telefonla bağlanan Gülten Kaya ise son günlerde gündeme gelen "Ahmet Kaya yaşasaydı Gezi Parkı'nın içinde olurdu." tartışmalarına değindi. Ahmet Kaya'nın siyasetin gündemine gelmesinin çok normal olduğunu belirten Gülten Kaya tartışmaları şaşkınlıkla izlediğini, konuşmaların ise konunun içini boşaltmaya yönelik olduğunu söyledi. Ahme Kaya'nın aklı merkez dışında duran, hayatı doğru şekilde yaşamak isteyen herkesin yanında olan biri olduğunu kaydenen Kaya şöyle konuştu: "Gezi itiraz ruhudur. Ahmet Kaya itiraz ruhunun içinde de olurdu Diyarbakır'da da olurdu."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Serdar Ortaç: Kendimden Tiksiniyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement