Serdar Tuncer Şiirlerini Gebzeliler İçin Okudu - Son Dakika
Güncel

Serdar Tuncer Şiirlerini Gebzeliler İçin Okudu

Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Gebzelilerle meydanda buluşan Serdar Tuncer, en güzel şiir ve naatlarını meydanı dolduran konuklar için seslendirdi.

16.07.2014 08:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kent meydanında şiir dolu akşam

Gebze Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde her akşam farklı bir organizasyona imza atılıyor. Gebze Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan ayı özel etkinlikleri çerçevesinde kent meydanında Gebzeli hayranlarıyla buluşan Serdar Tuncer, en güzel şiir ve naatlarını Gebzeliler için seslendirdi.

Teravih namazının ardından başlayan etkinlik için Gebze Kent Meydanı'nı dolduran Gebzeliler, seslendirdiği ve Allah sevgisinin işlendiği naatlarıyla Tuncer farklı bir akşam geçirdi. Meydandaki şiir dinletisine belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş aileleriyle birlikte katıldı. Gebze Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri 16 Temmuz'da düzenlenecek Dursun Ali Erzincanlı şiir dinletisiyle devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Serdar Tuncer Şiirlerini Gebzeliler İçin Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement